imprimante fiscale de la Datecs

O persoană din familie în urmă cu o lună și-a deschis  un magazin cu haine de damă. A muncit mult pentru ca visul ei să se realizeze. Cu toate că a avut câteva momente în care simțea că un astfel de vis este imposibil de atins, dar nu s-a dat bătută.

A fost extrem de fericită când a găsit un loc ce  i s-a părut perfect pentru a-l transforma într-un magazin. A ales cele mai moderne decorații pentru ca magazinul să arate cât mai atractiv pentru viitoarele cliente.

Acestei persoane dintotdeauna i-a plăcut să creeze haine  în stilul ei original. Așa că în acest magazin va exista numai  îmbrăcăminte  realizată  de mâniile ei. Înainte cu trei zile de deschiderea magazinului a fost ziua de naștere a acesteia. M-am gândit să-i fac un cadou.

Știind că îi va trebui o imprimantă fiscală atunci când localul ei se va deschide, m-am pus pe căutat.

Spre bucuria mea, mi-a apărut foarte repede ca rezultat imprimante fiscale de la Datecs. . Ca să îi cumpăr ceva de calitate, am studiat câteva momente produsele de la Datecs.

Astfel am aflat că la această firmă au ca produse imprimante fiscale mobile și desktop. Aceste produse inovatoare sunt primele în România. Ele emit atât bonuri fiscale, cât și nefiscale. În plus, cel mai mare avantaj la acestea este că are opțiunea de  Bluetooth prin care se pot conecta la aparatele mobile după preferință.

Aceste imprimante fiscale mobile  și  Desktop se pun la vânzare  doar împreună cu aplicația dedicată, prețul afișat incluzând atât echipamentul cât și softul de funcționare.  Drept urmare, mi-am zis că o asemenea imprimanta fiscală atât de performantă, ar fi cadoul ideal.

Așadar am decis să-i cumpăr modelul FP550T de imprimanta fiscală. Aceasta este  prevăzută să funcționeze exclusiv cu un sistem de calcul și un program aplicativ identificabila vizat de Min. Finanțelor Publice/comisia de avizare AMEF. Dispune de tăietor automat de hârtie. Permite conectarea unui afișaj client și sertar de bani.

A venit momentul când i-am dăruit cadoul meu acestei persoane. A fost foarte uimită de surpriza mea. Mi-a mărturisit că nu se aștepta să primească o asemenea imprimantă și este ce îi mai lipsea.

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: