La agenția de turism Filadelfia sunt oferte speciale

a venit vara,  temperatura de afară este destul de ridicată. De 1 Mai se tot arăta la ştiri pe mulţi şi în special tineri, ce au fugit să zic aşa pentru câteva zile să  petreacă la mare.

Recunosc că  devenisem puţin invidioasă pe aceștia când îi văzusem distrându-se pe faleză, pentru că tare  mult mi-aş fi dorit să fiu şi eu pe plajă. Dar nu prea am vrut să îmi iau liber de 1 Mai. M-am gândit că este mai bine să las această bucurie în momentul când voi lua concediu. Ca să mă bucur de cât mai multe zile sau chiar săptămâni de mare.

Aseară m-a sunat verişoara mea ca să-mi dea  o super veste. Aceea că îşi va lua liber de la serviciu timp de treizeci de zile, de prin luna Iulie. Și că va pleca în vacanță pe meleagurile Cubei, mai exact în zona Varadero.

Aceasta mi-a spus că la agenția de turism Filadelfia sunt oferte speciale pentru un sejur în Cuba. Ca urmare mi-a rezervat deja bilet şi că-mi va plătii ea totul acolo, doar să o însoțesc împreună cu grupul ei de prieteni în această vacanţă.

Sinceră să  fiu am rămas total blocată, nu mai ştiam ce să spun deoarece efectiv  nu mă aşteptam la o aşa surpriză din partea verişoarei mele. Şi mai ales că nu mi-am mai petrecut nici măcar o zi într-o altă tara, darămite să îmi petrec o lună de zile pe plaja din Antalya. Am zis:  „WOW” ‼! Ba mai mult i-am mulţumit țipând de bucurie. Cred că săracei fete i-am traumatizat puţin timpanul, însă vă garantez că e bine sănătoasă.

Mă bucur că vacanţa asta cade la fix, pentru că chiar în Iulie pot să îmi iau concediu. Aștept cu mare nerăbdare să mă văd pe plaja Varadero.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!