La E-acumulator se comandă baterii auto Varta

Week-end-ul trecut am fost în vizită la unchiul meu în Constanţa. De câteva săptămâni s-a tot ţinut de capul meu să mai trec pe la el.

Abia atunci am avut în  sfârşit timp să îl vizitez. Adevărul este că nu ne mai văzusem de vreo şase luni bune. Mă aştepta cu bunătăți puse pe masă. Unchiul meu mereu m-a primit foarte frumos    de fiecare dată  când l-am vizitat.

Când am ajuns acasă la acesta, ne-am aşezat la masă să luăm cina împreună. În timpul acesta i-am povestit ce s-a mai întâmplat în viaţa mea şi ce planuri am în viitorul apropiat. De la el de asemenea am aflat multe lucruri noi.

Şi mai ales de faptul că este foarte fericit pentru că fiica lui tocmai a terminat cu bine facultatea. Mi-a dezvăluit că acesteia i s-a stricat mașina. Mai exact i s-a defectat bateria și trebuie schimbată.  Prin urmare ar vrea să-i facă o surpriză și să îi cumpere  alta nouă.

Cum unchiul meu nu a avut niciodată mașină, nu știa de unde să achiziționeze baterii auto. Așa că m-a rugat să-l ajut pentru a-i face verișoarei mele o bucurie.  Din fericire știam de la sora mea  că există firma E-acumulator ce are magazin online.

I-am spus că la magazinul E-acumulator se comandă baterii auto Varta, Bosch, Rombat, Ultracell pentru diverse tipuri de automobile. Acolo găsești mai multe modele de baterii si acumulatori auto de diverse capacități.

Clienții folosind doar filtrele din partea stânga pot să aleagă ușor bateria auto potrivită pentru autovehiculul lor.

Așadar unchiul nu a mai stat pe gânduri. A intrat pe magazinul online și a selectat din gama larga de baterii auto modelul potrivit pentru vehiculul fiicei lui. A comandat imediat, iar livrarea bateriei s-a făcut rapid.

Verișoara mea a fost absolut uimită și foarte bucuroasă de surpriza tatălui ei.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!