Sejur Maritius e locul perfect pentru luna de miere

În urmă cu o lună, un prieten a făcut nuntă cu iubita sa. Mă bucur că în sfârșit au făcut acest pas după atâția ani de relație. Cei doi au fost colegi la liceu și sunt împreună de șapte ani.  de când s-au cunoscut, s-au înțeles foarte bine. Niciodată nu i-am văzut sau auzit că s-au certat.

Înainte de a se însura, acest prieten mi-a mărturisit că își dorește să-i facă o surpriză viitoarei soții. Mi-a spus că ar vrea să plece în luna de miere în afara țării, într-un loc frumos și mai ieftin. Dar că nu știe unde ar putea fi acel loc.

Atunci i-am sugerat că ar putea să arunce o privire pe ofertele de sejur Mauritius.

Deoarece știu că agenția Filadelfiaturism au cele mai avantajoase prețuri, pentru vacanțe. Apoi am început să îi povestesc câte ceva despre insulele Mauritius. De exemplu acestea sunt supranumite Honk-Kong-ul francofon. Asta deoarece paradisul tropical îmbină intr-un mod excepțional cadrul natural, cu o creștere economica puternica și o urbanizare accelerata.

Mauritius include 4 insule ale arhipelagului. Acestea adăpostesc unele dintre cele mai frumoase stațiune turistice ale lumii. Înconjurate de vegetația luxurianta, plajele imaculate și apele azure s-au dezvoltat hoteluri de lux, dar și bungalouri lacustre.

Printre cele mai renumite atracții turistice ale insulei, dincolo de cadrul natural care-ti taie respirația, se afla și un fenomen natural straniu. Este vorba despre pământurile in 7 culori. Sunt de fapt niște dune de nisip vulcanic, care are 7 nuanțe distincte: roșu, galben, verde, albastru, violet, mov și maro.

În concluzie i-am spus acestui prieten că un sejur în Mauritius e o locație perfectă pentru luna de miere.  A doua zi m-a anunțat că a rezervat și va pleca după nuntă cu soția la Mauritius.

Când cei doi s-au întors din luna de miere, m-au sunat ca să-mi mulțumească fiindcă le-au plăcut foarte mult acolo.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!