Lanturi argint de la Metaphora

Dintotdeauna am avut o pasiune pentru bijuteriile din argint, iar această atracție o pot explica prin faptul că acest metal este unul prețios, are o strălucire impecabilă și este extrem de rafinat.

De a lungul timpului am observat că foarte multe persoane aleg să poarte argintul pentru că acesta este mult mai simplu de asortat la orice vestimentație și poate fi achiziționat și la preturi rezonabile.

Specialiștii sfătuiesc pe femeile atrase de modă să își asorteze argintul cu orice fel de ținută, având grijă ca acesta să pună exact în valoare ceea ce ele au vrut să transmită. În zilele noastre nu se mai pune preț atât de mult pe valoarea economică a unei bijuterii, ci mai mult pe semnăturile, curbele, finețurile și chiar unicitatea a acestor bijuterii din argint.

O femeie care poartă o bijuterie de argint exprimă eleganță, rafinament și multă senzualitate.

Eu una de câțiva ani obișnuiesc să achiziționez lanturi argint de la Metaphora. Deoarece îmi plac foarte mult și sunt la prețuri accesibile. În plus am aflat că cei de la Metaphora au o călătorie permanentă în căutarea bijuteriilor etnice autentice.

Pentru a ajunge la ele, călătoria lor este una concretă, fiecare bijuterie Metaphora fiind inițial descoperită, apoi admirată, studiată și, în final, cumpărată de ei, de regulă chiar din orașul sau satul în care a fost creată. Și de acolo, din cufărul unui negustor, din atelierul unui bijutier sau, câteodată, de la gâtul unei localnice dintr-o țară cu nume exotic, aduc bijuteriile până aici, în România.

Aceștia merg la sursă de fiecare dată, precum Mohamed la munte, iar când muntele este inaccesibil, cum ar fi Afganistanul, se întâlnesc undeva pe drum, la târguri de bijuterii din capitalele europene.

Oricâte de multe bijuterii aș avea, tot sunt tentată să îmi mai cumpăr câte o bijuterie de argint.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!