Cris Smile

În acest articol am plăcerea să vă povestesc cum Cris Smile mi-a redat libertatea de a zâmbii.

Eu sunt genul de persoană veselă căruia îi place să râdă cu gura până la urechi să zic așa, ori de câte ori are ocazia sau chiar să dăruiască câte un zâmbet oricui ce îi iese în cale. Însă de multe ori am ezitat să fac acest lucru, din cauza danturii mele cu probleme.

De când eram copil am început să îmi îngrijesc dantura, spălându-mă pe dinți în fiecare dimineața și seara. Dar cu toate astea pe parcursul vieții  mi-au apărut tot mai frecvent  cariile, durerile de măsele cât și pierderea câtorva dinți..

Problema aceasta îmi afectase oarecum și viața socială, refuzând de cele mai multe ori  invitațiile în oraș pretinzând diverse pretexte și preferând să stau în casă. Din dorința de a-mi rezolva aceste probleme cu dantura, mulți ani la rând m-am dus la  o grămadă de doctori stomatologi și am fost tare dezamăgită. Având parte numai de experiențe neplăcute la aceștia.

Cea mai groaznică  experiență pe care am avut-o a fost  când mi-am tratat câteva măsele și care au căzut după maxim trei zile de la tratare. Vina căderilor pompelor făcute anterior aparținea medicului și materialelor pe care le folosea. Deși îmi doream foarte mult  să-mi mai fac implant dentar, dar după această întâmplare urâtă renunțasem…

Prin urmare îmi dispăruse  orice speranță pentru a avea o dantură sănătoasă și un zâmbet perfect. Până acum o lună, când beam o cafea cu vecina mea, iar din vorbă în vorbă, aceasta mi-a povestit că soțul ei tocmai și-a făcut implant dentar.

Aceasta mi-a dezvăluit că chiar și ea este foarte bucuroasă că își vede soțul din nou cu acea dantură sănătoasă și impecabilă pe care o avea la fel când l-a întâlnit prima oară acum douăzeci ani în urmă.

Cu toate că mi-a plăcut de ceea ce am auzit de la vecină, eram totuși sceptică de faptul că mai există dentiști care să-și facă treaba atât de bine. După ce a terminat aceasta de povestit, i-am mărturisit că și eu visez de mult timp la implant dentar. Atunci vecina mea mi-a recomandat clinica de stomatologie și m-a asigurat că nu voi regreta.

M-am gândit că nu ar fi rău să mă conving cu ochii mei, așa că a doua zi m-am dus la această clinică Cris Smile să-mi fac programare. Încă de cum am intrat în cabinet, mi-a plăcut foarte mult când am văzut ce aparatură performantă există acolo. Am rămas surprinsă de promptitudinea  acestora, că imediat în aceiași zi când am fost programată,  dr stomatolog mi-a și început lucrarea.

A fost pentru prima oară când am dat de un personal atât de atent, răbdător și am rămas plăcut surprinsă de profesionalismul cu care m-a tratat ca pacientă. La o astfel clinică, mă așteptam ca prețul să fie enorm de mare, însă m-am înșelat. Deoarece prețul e mult mai rezonabil în comparație cu serviciile de calitate pe care le oferă.

Clinica Cris Smile m-a făcut foarte fericită  în momentul în care mi-a terminat implantul dentar. Nu-mi venea să cred că am în sfârșit o dantură sănătoasă și că pot zâmbii fără nicio ezitare. Implantul dentar are deja vechime, patru săptămâni și nu am nicio problemă.

Recomand cu căldură această clinica  tuturor care aveți probleme dentare și vă asigur că

Cris Smile oferă experiențe…zâmbitoare!

 

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

  1. De luat in calcul aceasta propunere pe care ai facut-o. Probleme cu dantura toti avem sau vom avea la un moment dat si chiar avem nevoie de certitudinea ca stomatologul la care apelam este si unul bun.

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!