M-am bucurat de cinci zile de vacanță la Poiana Brașov

De când mă știu am fost de părere că avem o țară foarte frumoasă, din punct de vedere geografic. Din păcate de puține ori am avut ocazia să văd ce peisaje minunate are România.  În urmă cu o săptămână mi s-a făcut o surpriză de către prieteni. Datorită lor m-am bucurat de cinci zile de vacanță la Poiana Brașov.

Prietenii mei au căutat pe internet  cazare poiana brasov . Ca rezultate le-a apărut mai multe. oferte poiana brasov

Aceștia s-au uitat pe lista de hoteluri poiana brasov și au ales Rizzo Boutique Hotel Spa de 4 stele. Am rămas mască când mi-au dat veste și mi-au spus să-mi fac bagajele că vom pleca într-o vacanță.  Ei știau că îmi doresc foarte mult să vizitez Brașovul, mai ales Poiana.

Acel hotel unde am fost cazați se află la 20 de metri distanță  de patinoarul din Poiana Brasov.

Rizzo Boutique ne-a oferit un restaurant, un bar și o piscină interioară încălzită. Acolo ne-am putut răsfăța cu o baie în jacuzzi. Împreună cu prietenele am profitat de Wellness a fost tot ce am aveam nevoie pentru a obține starea de bine. Frumusețe, sănătate și armonie.

Hotelul acesta dispune de 54 camere spațioase, dotate cu dușurile cu jet. Am fost bucuroasă să descopăr că au TV cu ecrane LCD și internet wireless. Am fost uimită să aflu că hotelul are opt apartamente ce au fost create pentru cazarea oaspeților. Special pentru oaspeți care doresc să se bucure de spațialitatea unei camere de zi, bucătărie și bar.

Prietenii mei, mi-au mărturisit că atunci când au găsit cazare poiana brasov le-a fost greu să aleagă o ofertă. Pentru că erau multe oferte poiana brasov extrem de tentate. Lista cu hoteluri poiana brasov le-au dat de furcă pentru că toate aveau multe facilități. Prețurile ni s-au părut super rezonabile la facilitățile de care am avut parte acolo.

Sinceră să fiu această vacanță a fost una pe cinste. Ne-am dat cu schiurile de dimineață și până seară. Am profitat la maxim de toate facilitățile hotelului. Prietenii mei erau fericiți de alegerea făcută.

Fiindcă ne-am distrat atât de bine, am promis că următoarea vacanță va fi tot la Poiana Brașov.

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: