Am ales teniși pentru copii Evelin de culoarea gri

Ieri a fost ziua de naștere a fetiței unei prietene bune. Fetița a împlinit  3 ani, mama sa încă de trei zile s-a tot gândit cum să organizeze petrecerea.  Pot să spun că în aceiași situație am fost și eu,  pentru că mă gândeam ce cadou să-i dăruiesc.

Prietena mea Dana și soțul ei, sunt împreună de foarte mulți ani.  Rebeca,, a apărut în viața lor mult mai târziu, când își pierduse orice speranță că vor avea un copil.  Dana când a aflat că este însărcinată, a fost tare fericită.  Prin  urmare fetița lor,  a primit de la părinții săi cam de toate. De când a apărut pe lume este alintata familiei.

Tocmai de aceea mi-era greu să mă decid ce cadou să-i cumpăr de ziua acesteia. Jucării știu că are extrem de multe, la fel și hăinuțe. Cu două zile în urmă, întâmplător am găsit pe internet sfaturi cum alegem încălțămintea pentru copii. După ce am citit acel articol, mi-am zis că asta trebuie să-i i-au Rebecăi.

Scriind cuvintele incaltaminte copii online, mi-a apărut imediat ca rezultat Kalapod. Acesta este un magazin online cu  incaltaminte copii  și incaltaminte sport pentru copii.

Pe parcurs ce mă uitam pe acest magazin online, am descoperit că au încălțăminte de damă și bărbați. În plus există și  o categorie plină cu accesorii. Nu știu cum de habar n-am avut de magazinul Kalapod,  însă noroc că am căutat incaltaminte copii online.

Așadar am revenit la secțiunea incaltaminte copii și am ales  teniși pentru copii  Evelin de culoarea gri. Mi-a plăcut că e o incaltaminte sport. Acești teniși  sunt confecționați din material textil. Au cusături decorative, model slip-on și un aspect grunge. Talpa acestor teniși este aderentă,  ceea ce înseamnă că fetița nu poate aluneca,

Am stat cu inima strânsă până ieri, când Rebecca a probat acei teniși.  Pentru că nu știam dacă sunt pe măsura ei sau dacă o să-i placă. Însă fetița atât de mult i-a plăcut teniși dăruiți de mine, încât nu i-a mai descălțat până seara.

Sunt fericită că am făcut o alegere bună, și că Rebeccăi îi place la nebunie cadoul meu.

Salvează

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!