Mătușa mea a ajuns acasă cu agenția de transport Cluj Zalău

De fiecare dată când aud câte o persoană că zboară cu avionul, mă întreb cum e să vezi lumea de sus. Până acum din păcate nu am avut o ocazie de acest gen. Să fiu sinceră îmi doresc foarte mult să urc într-un avion sau elicopter și mă ia în zbor. Bănuiesc că e o senzație tare să zbori.

Apropo de avioane, în urmă cu câteva zile, m-a sunat mătușa mea care muncește în străinătate.  Recunosc că o invidiez pentru faptul că are posibilitatea de a zbura cu avionul de două ori pe an. Se întâmplă asta când își ia concediu pentru a-și vedea familia și prietenii.

Așadar să revenim la momentul când m-a sunat. Aceasta m-a anunțat că sosește peste 3 zile, va ateriza la Cluj și are nevoie să ajungă apoi la Zalău. Mătușa mea își făcea griji că nu o să aibă ce mașină să ia până la Zalău. Ca s-o liniștesc, i-am promis că mă voi ocupa eu de tot.

Prin urmare după ce am încheiat conversația, mi-am amintit că un prieten tocmai a venit de la aeroport acasă . Așa că l-am contactat ca să-l întreb în ce fel a ajuns la locuința lui. I-am povestit  acestuia despre problema mătușii mele.

El mi-a spus că pe aceasta o poate ajuta agenția de transport Cluj Zalău, iar prețul e mult mai rezonabil în comparativ dacă ar lua taxi-ul.

Acesta m-a informat că se numește Transfero și este o agenție de turism. Ea  asigură atât transport Cluj Zalău cât și retur in cele mai bune condiții de siguranță și confort. Toate serviciile Transfero sunt gândite astfel încât timpul clienților de așteptare în aeroport să fie cât mai redus. Prietenul acesta mi-a mărturisit că optând la serviciile agenției Transfero, călătoria lui a fost o plăcere.

Mi-am apelat mătușa și i-am transmis datele de contact a agenției ca să stabilească cum să procedeze.  Ea în acest moment este în țară. Imediat ce a venit acasă la Zalău mi-a dat de veste că a ajuns cu bine cu agenția Transfero. Mi-a mulțumit foarte mult.

Tare mă bucur că am putut să-i fiu de ajutor.

 

 

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!