Nu degeaba se spune că farmecul se cultivă în familie, eu aș putea confirma că acest lucru este adevărat. Mama mea mereu a avut o piele curată, netedă și catifelată. Chiar și acum, în ciuda vârstei sale înaintate, ridurile ei sunt aproape invizibile. 

În copilărie mă întrebam ce o face să fie atât de frumoasă.  Până când am văzut că se dă pe față cu laptele demachiant Doina. El făcea parte din gama de cosmetice pentru igiena corpului aparținând unui renumit brand românesc, Farmec, care există pe piață de peste 120 ani.

Farmec

 De-a lungul anilor gama de produse de la această firmă a fost într-o continuă inovare. Cei mai buni specialiști în cosmetică, au contribuit în crearea de cosmetice naturale și perfecte, pentru a reda sănătatea și frumusețea generaților întregi de femei.

Aflând de ce mama mea arată la fel de bine ca în  tinerețe,  m-a motivat să încerc produsele acestui brand, care se pare că fac minuni. Așadar, am început să-mi curăț tenul, atât dimineața, cât și seara cu apa micelară de la Farmec:

De aceasta pot să mărturisesc că m-am îndrăgostit. Îmi curăță pielea în profunzime și rapid, fără a fi necesar de clădire. Datorită complexului de vitamine  și minerale, tenului meu îi redă prospețimea și revigorarea.

 După care folosesc crema matifiantă de la Farmec

crema hidratanta Farmec

Ea conține ceai verde,  un complex de vitamine și Aquaxyl care este un ingredient hidratant de excepție. Acesta optimizează rezervele de apă din derm, conferindu-mi  pe parcursul zilei o maximă hidratare. E o cremă specială care are efect antiritant și îmi reglează secreția de sebum. Se absoarbe foarte repede în piele, iar tenul meu devine extrem de fin și luminos

Acești pași sunt esențiali. E un ritual pe care-l fac zilnic, indiferent dacă mă machiez sau nu.

 Îmi amintesc când m-am angajat, în prima zi am făcut cunoștință cu colegele mele. Cu toate că ele erau mai tinere decât mine, mă priveau admirativ. Deseori când intram în birou, primeam complimente cum că aș fi ca o rază de soare care debordează de naturalețe și frumusețe.

La un moment dat acestea m-au întrebat care-i secretul. Le-am spus că nu fac nimic deosebit,  doar îmi îngrijesc corpul cu produsele de la Farmec. Le-am stârnit o așa mare curiozitate, încât au început să le folosească și ele.  

produse Farmec

După o vreme, mi-au spus că habar n-au cum au trăit fără aceste cosmetice de la Farmec. De când le folosesc, corpul lor radiază din cap și până picioare de sănătate. Acum se simt mai frumoase și au mai multă încredere în ele. Primind mulțumiri, am fost bucuroasă că am adus un plus de frumusețe în viața lor.

În urmă cu o săptămână, am fost în vizită pentru trei zile la fratele meu care are o fetiță de 11 ani. Aceasta e o domnișoară în devenire și are o doză mare de curiozitate. În zilele petrecute cu ea, nu m-a scăpa din ochi, fiind atentă la tot ce fac.

Mă privea, în special, când îmi făceam rutina zilnică de îngrijire. În timp ce mă admira, îi explicam că fiecare parte din corpul nostru are nevoie de curățare și  de hidratare pentru arăta sănătos și frumos.. Aceasta m-a completat, spunându-mi că suntem exact ca niște flori de care trebuie să avem grijă. După care s-a uitat ce produse foloseam și mi-a spus că-și dorește și ea să aibă farmecul meu. M-am simțit fericită că am avut ocazia să transmit mai departe valorile generațiilor viitoare.  

Mi s-a întâmplat, de multe ori ca cei din jur să-mi mărturisească că am un Farmec aparte. Oare să fie o simplă coincidență? Mă îndoiesc.

Asta mă face să mă simt bine, pentru că, recunosc, sunt o femeie căreia îi place să fie frumoasă și să atragă priviri.

Aveți grijă de voi cu lucruri simple, alegând produse de calitate și, mai ales, cu Farmec.

Articol scris pentru proba 14 SuperBlog

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!