Daca te-ai saturat de agitatia din oras si de locuitul la bloc si iti doresti sa iti ridici propria casa intr-o zona linistita, fara zgomot si mai putin poluata, atunci trebuie sa apelezi la echipa Eproiectedecase.ro.

Aceasta firma se ocupa cu proiectarea locuintelor mici, medii si mari, case simple dar si cu mansarda, case in stil Neoromanesc, case moderne dar si cu proiecte pentru garaj, atat din beton cat si din lemn.

Proiecte de casa gratuite

Indiferent ce fel de proiect casa va doriti, firma va va ajuta de la A la Z. In plus, daca veti alege sa colaborati cu aceasta, veti beneficia de gratuitatea proiectelor, si, din punct de vedere al autorizatiei de constructie, aceasta este 100% garantata.

Avand o experieta de 8 ani in acest domeniu, echipa Eproiectedecase.ro va poate oferi cele mai

bune solutii in materie de proiecte de case, pentru a beneficia de tot confortul necesar, intr-o casa care sa poata fi gandita exact pe gustul vostru.

Va puteti alege din multitudinea de proiecte disponibile pe site si puteti veni chiar si cu propriul proiect ca idee, urmand sa fie pus la punct astfel incat sa fie conform legislatiei in vigoare.

Echipa Eproiectedecase.ro este o echipa alcatuita din 7 arhitecti si 4 ingineri profesionisti si cu vaste

cunostinte in realizarea celor mai bune planuri pentru case, astfel incat spatiile sa fie folosite in cel

mai ingenios mod posibil iar viitoarea locuinta sa para mult mai spatioasa indiferent de dimensiunea sa.

De asemenea, puteti opta si pentru modificarea anumitor proiecte case deja existente, daca v-a placut o idee si doriti, de exemplu, redimensionarea incaperilor, ori mutarea unui geam, a unei usi si asa mai departe. Toate modificarile ce vor fi aduse unui proiect sunt realizate in asa fel incat viitoarea casa sa dispuna de o structura de rezistenta solida, siguranta fiind unul din factorii esentiali.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul acestora, sa vizualizati diversitatea de proiecte de casa

mici si in functie de preferinte sa va alegeti ceea ce doriti pentru a avea o casa de revista.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!