saune personalizate

Este imposibil sa nu fi auzit despre beneficiile pe care le au sedintele repetate de sauna asupra sanatatii noastre. De la eliminarea toxinelor acumulate in organism si pana la eliberearea de stresul cotidian, construirea unei saune in incinta propriei locuinte pare sa fie o idee foarte buna pentru cei care isi doresc sa se bucure constant de toate aceste beneficii. Iar daca sunteti administratorul unui centru SPA, sau va ganditi la deschiderea unuia, este clar ca o sauna este un aspect fara de care centrul wellness nu poate functiona in parametri optimi.

Indiferent ca sunteti persoana fizica sau juridica, va recomandam sa va orientati catre saune personalizate, cu functionalitati diferite, pentru ca tocmai aceste elemente specifice fac diferenta.

Sfatul nostru este sa dati cat mai multa luminozitate si culoare pentru a atrage posibilii clienti cat mai aproape de locul pe care il detineti. Fie ca este vorba despre un hotel sau centru spa, clientii trebuie sa fie pe deplin multumiti de calitatea saunei, care este data implicit si de atmosfera de relaxare din incinta acesteia.

Saune personalizate- cromoterapie si generatoare de lumina

Puteti avea saune personalizate chiar si la dumneavoastra acasa, de aceea SpaStore va sta la dispozitie cu diferite elemente distinctive care sa dea o nota eleganta si unica saunei dumneavoastra. In ultime vreme, stimularea prin cromoterapie este cea mai utilizata in acest domeniu. Datorita culorilor care au impact pozitiv asupra starii de spirit, se cunosc diferite beneficii ca urmare a influentei pe care acestea le au asupra perceptiei noastre care se transpune mai departe asupra bunei functionari a intregului organism.

Anumite culori sunt renumite pentru efectul lor benefic asupra organismului. De exemplu, culoarea verde are un efect calmant, albastrul este relaxant, galbenul este intuitiv iar rosu accelereaza starea de energie. In functie de felul in care ne simtim atunci cand intram la sauna, acestea vor avea un impact mai puternic sau de o intensitate mai scazuta asupra starii noastre de bine.

Mai mult decat atat, puteti opta pentru diferite surse de lumina cu led si alte accesorii instalate, si puteti alege chiar si o telecomanda care sa faciliteze gradul de luminozitate dorit intr-un moment dat. De cele mai multe ori, iluminarea saunelor se face pe baza de fibra optica, ce confera efecte luminoase deosebite si induc o stare placuta in acelasi timp. Unele accesorii pot fi montate direct pe tavan, altele chiar deasupra sursei de caldura, in functie de ceea ce alege fiecare, posibilitatile de amplasare sunt diferite. Aceste fascicule luminoase fac tranzit intre lumina obscura si cea densa, si au rolul de a ne destinde gandurile si a ne relaxa corpul.

SpaStore – partenerul ideal pentru saune personalizate

Pentru aceste saune personalizate, bineinteles ca puteti opta si pentru sistemul de aromoterapie, care imprastie in aer un miros placut si relaxant, de obicei clientii nostri aleg una dintre aromele de menta, eucalipt sau citrice, care dau o stare de bine celor care vin sa faca sauna uscata in locuri publice. Daca aduceti si o pata de culoare incaperii, atunci reusiti sa destindeti chiar si cei mai pretentiosi clienti.

Pentru a afla mai multe despre optiunile  acestor saune personalizate, precum si detalii referitoare la preturi si functionalitati, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0725.332.892

WEBISTE: www.spastore.ro

 

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!