A rezervat două bilete de avion spre Londra

Ce ar putea fii mai frumos ca ziua  de 14 februarie, să o petreci cu persoana iubită  într-o altă țară ? Cam așa a sărbătorit prietena mea Cris ziua îndrăgostiților. Iubitul ei dorind să-i facă surpriză lui Cris, a căutat în secret pe internet zbor București Londra.

Cu toate că acesta a găsit câteva oferte de bilete avion londra la prețuri accesibile. Iubitului lui Cris îi era greu să se hotărască pe care să o aleagă, așa că m-a sunat pe mine. Întâi mi-a dezvăluit ce surpriză vrea să-i facă prietenei mele. Apoi m-a rugat să îmi arunc o privire la acele oferte de bilete avion londra.  Sinceră să fiu, m-am bucurat foarte mult că îi va face o asemenea surpriză prietenei mele.

Prin urmare m-am uitat la acele oferte. Credeam că un zbor București Londra sunt prețuri costisitoare, dar am rămas uimită să văd că nu e așa.

Așa că i-am recomandat oferta specială de bilete avion londra, valabilă prin rețeaua Blue Air.

Așadar iubitul prietenei mele, a rezervat două bilete de avion spre  Londra și au plecat în călărorie.Cei doi s-au întors aseară din minunata lor vacanță după cele șase zile petrecute la londra. Cris m-a invitat azi la o cafea, ca să-mi povestească cum a petrecut acolo.

Mi-a spus că a vizitat Parlamentul și Palatul Westminster care este un loc încărcat de semnificații istorice. Așezat pe malurile Tamisei impresionează prin stilul său gotic renascentist.

A putut să vadă celebritățile vremii, în timp ce vizita Madame Tussauds. Acolo există o sală a groazei. În plus, există și o încăpere numită Spiritul Londrei care îi duce pe turiști într-o călătorie fascinantă in timp. Acest Muzeu se poate vizita In fiecare zi din an  începând cu 9.30 dimineața și până la 17.30.

Cris și iubitul ei,  au văzut marele Turnul Londrei sau Tower Bridge care le-a tăiat respirația cu priveliștile sale magnifice.

Au putut vedea și British Museum care este cel mai vechi muzeu din lume. Muzeul acesta i-a încântat cu desene și schițe semnificative ce se schimbă de la un an la altul. Au rămas fascinați de colecțiile întregi de monezi, fosile, mumiile egiptene și multe alte exponate.

Prietena mea și iubitul ei mi-au mărturisit că a fost cea mai minunată vacanță din viața lor. Auzind toate astea, sunt fericită că am contribuit puțin la bucuria lor

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!