Ne dorim un ten sănătos, fără riduri, care radiază de fericire, însă pentru a-l obține trebuie să facem anumite sacrificii – cât ești de dispusă să îți schimbi stilul de viață și să îți aloci zilnic o oră pentru răsfățul tenului? Rutina de îngrijire a tenului nu ar trebui să fie o corvoadă, ceva ce faci pe repede înainte ca și cum ai bifa un task la lucru, ci trebuie să te bucuri de acest moment de liniște și fericire. Astăzi îți vom spune trei pași simpli pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei un ten sănătos și catifelat.

  1. Adoptă o rutină de îngrijire a pielii pentru nevoile tenului tău

Fiecare ten are nevoi diferite, iar rutina de îngrijire a pielii diferă de la o persoană la alta, chiar și în cazul aceluiași tip de ten. Dacă nu știi exact ce tip de ten ai și nici nu ai timp să te documentezi, îți recomandăm să mergi la un dermatolog – el îți va spune exact care sunt nevoile tenului tău și chiar te va ghida către o rutină de îngrijire a tenului potrivită. Pasul pe care femeile îl consideră cel mai dificil este găsirea produselor potrivite, având în vedere faptul că există atât de multe pe piață. Venim în ajutorul tău și îți recomandăm cosmetice coreene ElishaCoy, recunoscute pentru rezultate, dar și pentru faptul că sunt blânde cu pielea.

  1. Hidratează-te suficient

Hidratare, hidratare, hidratare – nici nu ai idee cât de important este un aport suficient de apă pentru ten. Produsele de îngrijire a tenului hidratante nu vor avea efectul dorit dacă organismul nu este hidratat. Probabil ai mai întâlnit femei care nu urmează nicio rutină de îngrijire a tenului și totuși ai o piele luminoasă, care radiază – sunt șanse mari ca totul să fie genetic (da, există femei care sunt înzestrate din generații cu un ten perfect), însă există șanse ca tenul sănătos să aibă la bază și un stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată și hidratare din plin. Hidratarea organismului și implicit a tenului este necesară mai ales în sezonul canicular.

  1. Răsfață-te cu măști de ten

Măștile de față fac minuni și ar trebui să fie integrate în ritualul de îngrijire a tenului, de 1-2 ori pe săptămână. Bineînțeles, și aceste măști trebuie să fie alese în funcție de nevoile tenului – unele te ajută să scapi mai rapid de acnee, curățând porii, altele hidratează în profunzime sau redau elasticitatea pielii. Ai o gamă variată de măști de la JayJun din care o poți alege pe cea mai potrivită. Aplicarea unei măști de față după o zi obositoare la locul de muncă îți poate aduce o senzație de eliberare la care nici nu visezi.

Este atât de simplu să îți menții tenul fericit! Îngrijire – hidratare – răsfăț: ține mine acești trei pași și ești pe drumul cel bun!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: