Uncategorized

Un must-have pentru locuinta dumneavoastra: parchetul din lemn masiv produs de firma Kormos!

Va mutati in casa noua? Sau vreti s-o redecorati pe cea in care locuiti de multa vreme, s-o reintineriti? Ei bine, poate ca ar fi cazul sa aflati si dumneavoastra un mic secret, pe care il stiu toti specialistii in decoratiuni interioare: crearea unei ambiante placute incepe cu pardoselile! Iar daca vreti sa aveti o pardoseala usor de intretinut si, mai ales, frumoasa, inseamna ca va trebuie una acoperita cu parchet lemn masiv produs de firma Kormos!
De ce parchet de lemn, si inca masiv? Pai, in primul rand pentru ca este mai igienic si mai sanatos! Apoi, pentru ca este rezistent si usor de intretinut – de fapt si de drept, aproape ca nu necesita niciun fel de intretinere! In plus, parchetul din lemn masiv poate fi instalat atat prin lipire cat si prin batere in cuie. Ceea ce inseamna ca, din punct de vedere al eficientei, este solutia ideala. Ca si cum asta nu ar fi de ajuns, este 100% reciclabil, are calitati termoizolatoare dovedite, si (atentie!) este cat se poate de compatibil cu sistemele de incalzire instalate sub pardoseala.

Un must-have pentru locuinta dumneavoastra: parchetul din lemn masiv produs de firma Kormos!
Ca veni vorba de incalzire si caldura, spre deosebire de pardoselile acoperite cu linoleum (care este un produs al industriei petrochimice, deci ceva cat se poate de artificial) si de cele acoperite cu gresie (care fiind o piatra, mai exact, o roca sedimentara formata din granule de nisip cimentate) care creeaza o senzatie de frig, pardoselile acoperite cu parchet din lemn masiv va vor da o senzatie calda si placuta, chiar daca aveti chef sa mergeti desculti prin casa. Iar sub aspect estetic, daca gresia poate arata si bine (dar are, totusi, un aspect cam prea auster) orice comparatie cu linoleumul este inutila, pentru ca lemnul va ramane intotdeauna lemn! Cu o pardoseala din lemn de frasin sau stejar, care incanta privirea, aduceti natura in casele dumneavoastra, fapt care va crea o ambianta placuta, optimista, generatoare de idei bune. Ah, ca tot veni vorba de idei! Va place cumva mobilierul in stil rustic sau medieval? In acest caz, nu va mai ganditi nici la linoleum, nici la gresie si, in general, la nimic altceva – ceea ce va trebuie (atentie, va trebuie neaparat!) este un parchet de lemn masiv, pentru ca lemnul are in el ceva tainic si misterios, care incanta ochiul si te indeamna la visare. Fibra, textura, chiar si nodurile de mici dimensiuni (maximum 4 milimetri) dau pardoeslilor parchetate un aspect placut si natural, adica relaxant, ceea ce in acest secol sufocat de artificial este un fapt pozitiv. Ce mai, un parchet din lemn masiv este un „must have”, cum spun anglo-saxonii!
Iar daca vreti sa vedeti cu ochii dumneavoastra unde si cum se fabrica un parchet din lemn masiv fara egal la noi in tara, duceti-va la sediul firmei Kormos Impex, care este in comuna Visina din judetul Dambivita, pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti la kilometrul 70. Orarul este de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 17:00, iar sambata intre orele 8:00 si 14:00. Puteti, de asemenea, da un e-mai pe adresele info@kormos-parchet.ro sau office@kormos-parchet.ro, trimite un fax la +40 245 725 222 sau telefona la +40 245 725 221 (fix) sau +40 725 224 842 (mobil).

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!