Alegerea tipului de detergenți potrivit

Este foarte important să facem alegerea tipului de detergenți potrivit și respectarea dozajului asigură o spălare eficientă a rufelor, fără a le fi afectată culoarea și calitatea.

Din cauza ritmului alert cu care fusesem obișnuită să îmi desfășor activitățile casnice sau din neglijență, am fost mai puțin atentă la detalii, cum ar fi alegerea corectă a detergenților.

Până când m-am săturat de rufe deteriorate și am dat o căutare online pentru a găsi un magazin care să aibă acest gen de produse și de calitate.  Marea mi-a fost uimirea când foarte rapid a apărut ca rezultat site-ul Importdirect.ro unde am găsit o categoria cu absoolut toate tipurile de detergenți.

Credeți-mă că am avut de unde alege pe acest site. Așa că mi-am cumpărat detergenții aceștia din pozele de mai jos:

ariel

Ariel Detergent lichid 1.69 L Mountain Spring

0003053

Coccolino Balsam de rufe 4 L 44 spalari Aria di primavera (Blue)

dash

Dash Detergent Capsule 15 buc 3in1 Lenor Spring Bouquet

Citind despre aceștia, am aflat că societatea Continental Commerce Import&Export Srl. a fost înființată în anul 2010, de atunci se află în continuă creștere și dezvoltare, ajungând la ora actuală să fie situată printre marii “jucători” de pe piața românească.

Depozitul și showroom-ul lor se află în municipiul Gheorgheni de unde fac distribuția produselor lor pe întreg teritoriul țării. Sunt o echipă de tineri profesioniști, caracterizați prin seriozitate și operativitate.

Eu una am optat să fac cumpărăturile de la ImportDirect pentru că prețurile lor se situează în medie cu 30-40 % sub prețurile actuale de pe piață, aceasta diferență ajungând până la 200% la anumite produse. Diferența mare de preț rezultă din următoarele aspecte:

Adaos comercial mai scăzut (economisirea cheltuielilor prin volumul mare de vânzare);

Colaborarea lor directă cu producători;

Lucrează cu stocuri limitate provenind din mare parte din capete de stoc. Producătorii recurg la lichidări de stoc din diferite motive: variante de produse sau gramaje delistate, schimbări de design, lichidarea suprastocurilor, schimbarea codurilor de bară, produse promoționale sau ocazionale nevândute în campanie etc.;

Profită din diferențele de preț aplicate de către marii producători pe diferite piețe din Uniunea Europeană (“parallel trading”). Așadar, clientul final poate spori extraprofitul câștigat de producători.

Îți oferă o gamă largă de detergenți și cosmetice din care fac parte cele mai cunoscute branduri introduse pe piață;

Majoritatea produselor lor sunt importate direct din țările vestice ale Europei și îndeplinesc cele mai exigente cerințe în ceea ce privește calitatea;

Gama lor cuprinde produse care sunt caracterizate prin unicitate pe piața românească fiind fabricate pentru piețele occidentale și a cărora suntem unic importator în țară;

Vei avea parte de o experiență de afaceri plăcută și profitabilă, lucrând cu un partener de nădejde..

Aș putea spune  că datorită ImportDirect, acum rufele mele arată impecabile. În caz că sunteți interesați de produsele acestora, mai jos aveți detaliile lor de contact:

Depozit central

Str. Garii nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500

info@importdirect.ro

Fix — 0366 401 113

Mobil — 0755076005

 

Luni-Vineri — 09:00-17:00

Magazin Miercurea Ciuc

Cuccos Market SRL.

Str. Hargita nr. 9, Miercurea Ciuc, Jud. Harghita 530151

 

Luni-Vineri — 09:00-17:00

Sâmbâtâ — 09:00-14:00

 

Magazin Gheorgheni

Cuccos Market SRL.

Str. Kossuth Lajos nr. 71/A, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500

 

Luni-Vineri — 09:00-17:00

Sâmbâtâ — 09:00-14:00

https://www.importdirect.ro/

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d