Steroizi orali pentru definire

Turanabol si Oxaver – Steroizi orali pentru definire

1. Turanabol. O cutie din acest steroid pentru definire are 50 de pastile si costa 90 de lei. Greutatea pastilei este standard de 10 mg. Realizat prin anii 1960, Turanabolul este utilizat de multi sportivi. Este oarecum similar cu danabolul insa are efecte androgene mai reduse. Administrarea sa nu duce la aparitia ginecomastiei, nu determina retentia de apa si de grasime, asa cum se intampla in cazul altor steroizi. Nu se aromatizeaza si nu este foarte toxic pentru ficat, insa specialistii va recomanda sa folositi silimarina sau liv 52 concomitent cu administrarea sa. Sportivii care vor sa treaca testele antidoping apeleaza la acest steroid pentru ca turanabolul se elimina surprinzator de repede din corp. Desi inhiba productia proprie de testosteron, lucrul acesta se intampla intr-o masura mult mai mica (daca ar fi sa il comparam cu danabolul). Determina castiguri de calitate a masei musculare, fara grasime si fara retentia apei. Muschii vor parea mai solizi si mai striati. Dupa un ciclu de administrare turanabol 30-60 mg zilnic, va trebui sa folositi steroidul clomid.

2 Oxaver – steroid oral pentru definire, 100% original cu cod secure si holograma. O cutie de 100 de pastile costa undeva la 200 de lei. Acestea le-am gasit pe www.steroizi.com, iar Oxandrolonul este recunoscut ca si steroid de lox pentru ca determina o crestere superioara a masei musculare, fara grasime si fara retentie de apa. Pur si simplu striaza muschii si topeste grasimea. Este un steroid care se poate folosi pe o perioada lunga de timp. Doza recomandata difera, dar in general incepatorii vor folosi o doza mai mica (30 mg/ zi) iar profesionistii vor fi tentati sa foloseasca doze mai mari (60 mg/ zi). Este eficient in cazul persoanelor care vor sa slabeasca sau sa-si defineasca masa musculara. Se foloseste cu precadere de sportivii care practica atletism, gimnastica sau inot. In timpul ciclurilor de acumulare de masa musculara, Oxaverul se foloseste la adresea grasimii, ca urmare a unei diete hipercalorice. El stimuleaza de asemenea efectele anabolice ale altor steroizi. Pentru ca Oxaver nu determina modificari ale nivelurilor hormonilor androgeni proprii, dupa un ciclu de folosire nu este necesar sa tineti o cura speciala.

Ciclu Danabol
Un ciclu de steroizi reprezinta o grupare de doi sau mai multi steroizi administrati in acelasi timp pentru maximizarea rezultatelor cresteii masei musculare, pentru mai multa forta si pentru a slabi. Exista situatii cand un ciclu de steroizi presupune administrarea unui anume tip de steroizi la inceput, dupa care se trece la administrarea altor tipuri. Cateva cicluri de steroizi: pentru topire grasime, pentru definirea masei musculare, pentru incepatori (cu durata de cateva saptamani), pentru cresterea masei musculare. Vom discuta in continuare despre ciclul de steroizi Danabol.

Un ciclu de crestere a masei musculare contine mai multe pastile si are pretul de 250 lei. In aceasta suma sunt incluse 200 de comprimate danabol, 30 de comprimate tamoxifen, 10 pastile clomid si 160 de silimarina. Acest pachet este special conceput pentru cei care vor sa inceapa sa utilizeze steroizi orali pentru definire . Acest pachet se administreaza pe o durata de 6 saptamani, timp in care in fiecare zi persoana trebuie sa ia cate doua pastile dimineata, una la amiaza si doua dupa amiaza, inainte de a se antrena. Pachetul include cele 160 de pastile de silimarina cu scopul de a proteja ficatul. Astfel, tratamentul presupune si administrarea a 4 comprimate de silimarina in fiecare zi. In general exista o persoana, un antrenor care se ocupa de cel care vrea sa se antreneze. Iar la achizitionarea unui ciclu de steroizi vanzatorul ofera informatii complexe de modul de administrare al acestora. Este bine sa mentionam ca pentru a obtine rezultatele dorite sunt extrem de importante alimentatia, somnul, odihna si antrenamentele.

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!