Cele mai bune motocositoare din țară
Cum vine căldura, cei care locuiesc la curte mereu găsesc ceva de făcut prin grădină, mai ales tăierea ierbii care nu trebuie lăsată să crească prea mare. În primul rând se vede foarte urât și în al doilea rând se cosește mult mai greu.

Luna trecută am fost în vizită la bunicul unei prietene care  era necăjit din cauza că l-au cam lăsat puterile, iar fiica lui nu are timp să-i gospodărească prin grădină. El având coasă clasică a început să obosească repede când taie iarba. Așa că m-am oferit să-l ajut și i-am spus că există o soluție pentru problema lui.

Imediat ce am ajuns acasă,  am accesat pe internet magazinul online Micul Meseriaș. Știam că acolo pot găsi cele mai bune motocositoare din țară. Prin urmare din acea categorie i-am ales o Motocoasă care funcționează pe benzină. Se numește Micul Fermier MF-712

Această motocoasă are o putere mare raportată la greutate sa, un alt avantaj al acestei motocositoare este pornirea, una ușoară pe orice tip de vreme și temperatură. De asemenea, ea are eficientă maximă, cuplu mare și o accelerație rapidă. Motocositoarea are un ham ergonomic ce are rol de a răspândi sarcina, îmbunătăți confortul și eficiența utilizatorului.

Mi s-a părut perfectă pentru bunicul prietene mele. În plus prețul e extrem de avantajos, chiar se merită achiziția. N-am stat pe gânduri și i-am comandat-o online. Când i-am dus-o, bineînțeles că pentru el era ceva nou. Nu avusese niciodată  un asemenea utilaj.

A fost foarte amuzant până s-a obișnuit și a învățat cum să folosească motocoasă. Ceea ce e important e că i-am ușurat munca bunicului. Drept urmare și-a cosit iarba mult mai rapid  și eficient. I-a revenit zâmbetul pe chip.

Prietena mea mi-a mărturisit că am salvat-o dintr-un impas. Nu-i plăcea să-l vadă pe bunic  trist, dar n-avea timp liber ca să-l ajute. Mi-a mulțumit mult !

Iar eu îi mulțumesc Micul Meseriaș că există.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!