Respect pentru distribuitorii atenti
Cum am intrat in magazinul virtual  de biciclete Pegas, am fost intampinata de calul inaripat si de bunavointa distribuitorilor si a fabricantilor.

-Stai, m-a rugat calul zburator! Nu pleca asa cu mana goala de la noi. Vrei un voucher? Hai sa ne cunoastem! Completeaza adresa de e-mail!

Dupa ce am completat adresa, ni s-a spus:

-Felicitari! Ai 10% pentru tot ce vrei sa comanzi!

Nu puteam sa cred! In cate magazine nu am intrat eu si nu am fost intampinata de nimeni, ba site-ul se incarca in 1000 de ani, cand am incercat sa vorbesc cu operatorul de vanzari l-am simti morocanos, desi nu l-am vazut. Am plecat fara sa fiu observata, nimeni nu m-a bagat in seama, dar sa-mi ofere si reducere la prima vizita?

Si cand te gandesti ca multe biciclete frumoase, elegante si rezistente sunt la reducere. De pilda una care a costat 999 de lei este acum reduca la aproape 50%, pretul ei fiind de 599,40 lei.

Vazand atata generozitate din partea lor, imi doresc sa cumpar o bicicleta electrica.

Toate cele 5 produse din acesta categorie sunt evaluate cu note aproape maxime si se afla la reducere de pret din dragoste fata de cumparatori.

Camping Dinamic Negru Stelar cu 7 viteze este mai ieftin cu 33%, iar eu simt ca a venit mai devreme Craciunul. Acum este ideal sa cumpar o bicicleta electrica fiindca se afla la reducere si am primit si voucherul de 10%, iar livrarea la domiciliu a produselor este gratuita. Pot sa-mi fac un cadou si sa le fac altora cadoruri sanatoase care sa le produca infinita bucurie.  Dupa cum marturisesc cumparatorii  este o bicicleta de 5 stele.

Practic Dinamic E este o bicicleta electrica noua, de 5 stele care costa 4499 lei avand o viteza.

Si  Suprem Dinamic E-Bike, Negru Mat, minunea cu 8 viteze a primit 5 stele si poate fi cumparata in 12 rate egale, daca nu dispunem de 6900 lei.

Pe stoc aceasta bicicleta de gaseste si pe culoare rosie sau verde, in functie de preferintele cromatice ale cumparatorilor.

Este pacat sa pleci din magazine cu mana goala, cand esti asteptat cu atat de multe atentii!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!