Citește un articol despre succes

Acum vreo aproximativ șapte ani, tot navigând pe internet am găsit fel de fel de bloguri cu articole interesante. Mi s-a întâmplat să învăţ o mulţime de lucruri citind articole de pe un blog.

Îmi plăcea extrem de mult să  citesc blog-uri   cu articole despre IT, din care am învăţat  cum să instalez un program sau să-l instalez. De pe acele blog-uri am aflat ce programe i-ar fi  de folos computer-ului meu ca să meargă bine fără să îmi dea vreo eroare.  Tot de pe acele blog-uri am mai învăţat cum să-mi instalez jocurile mele preferate şi multe alte lucruri foarte importante.

Mai îmi plăcea să citesc blog-uri cu articole dedicate psihologie, în mod deosebit despre dezvoltare personală. Am aflat cam ce schimbări trebuie să faci pentru a avea o viaţă aşa cum ţi-ai dorit. Am  citit de toţi paşii pe care trebuie să-i urmezi ca să devii om de succes, mai pe scurt perseverenţă şi cel mai mult voinţă.

Citind astfel de blog-uri am descoperit că există   fel de fel de autosugestii şi exerciţii pentru a-ţi ajuta atât mintea cât şi corpul să fie mai relaxată. Mai pe înţeles să fii o persoană care este  în cea mai bună formă din toate punctele de vedere. Dacă nu mă înşel   sunt abonată la peste 40 de blog-uri de acest gen, căsuţa mea de email cred că mai are puţin şi o să dea pe afară.

Eram atrasă  şi de blog-urile personale, unde mulţi îşi scriau gândurile şi sentimente cu atâta profunzime, încât de cele multe ori le  citeam articolele pe nerăsuflate. Mă  pierdeam în acele gânduri scrise în rânduri. Mi se părea de-a dreptul fascinat să descopăr câte articole minunate poţi să creezi dându-ţi frâu liber gândurilor, sentimentelor şi imaginaţiei. Alţii îşi scriau tot genul de experienţe bune sau mai puţin bune.

Din păcate de ceva vreme nu am avut timp să mai citesc vreun articol de pe un astfel blog. Asta până acum două zile, când o prietenă mi-a zis că citește un articol despre succes. Acesta se numește 17 semne ce îți arată că te îndrepți către o viață de succes. Este scris de un tânăr antreprenor pe nume Andrei Ursache. Titlul articolului, mi s-a părut interesant și m-a făcut curioasă.

Prin urmare am accesat link-ul către acel articol. Citindu-l am aflat că atunci când îți înfrunți fricile ai numai de câștigat. Am descoperi că eșecurile sunt menite pentru a ne arăta cele mai bune variante, pentru a ne spori creativitatea, pentru a ne învăța, asemenea unui părinte, ce este bun și ce este rău.

Citește un articol despre succes

De obicei avem tendința să ne facem griji de ziua mâine, în acest fel  ne abatem de la scopurile noastre. Procedând astfel greșim, fiindcă ne irosim energia inutil în loc să ne concentrăm pe ceea ce ne dorim. De asemenea ne dorim să fim pe placul tuturor, însă făcând asta, uităm ne noi.  Iar la un moment dat ne dăm seama că este imposibil să-i mulțumim pe toți.

Mă opresc aici cu detaliile articolului 17 semne ce îți arată că te îndrepți către o viață de succes. Vă las pe voi să descoperiți toate cele 17 semne  ce ne arată că suntem pe drumul cel bun.

 

 

 

Salvează

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: