Transport colete Anglia

Cu cât trece timpul, observ că nu  prea mai există persoane din țară care să nu aibă o persoană dragă plecată în străinătate. Tot mai mulți își dau  seama că au șanse mai mari să-și găsească un loc de muncă în afară decât aici.

Prin urmare  motivul pentru care scriu acest articol este că am o mătușă căreia fiul e plecat în Anglia de 15 ani. Aceasta m-a sunat în urmă cu două săptămâni și m-a rugat să o ajut. Mi-a dezvăluit la telefon că dorea să-i facă o surpriză băiatului său, să îi trimită un cadou de ziua lui, dar nu cunoștea o firmă de încredere pentru a-i trimite coletul.

Prin poștă nu dorea să trimită coletul, pentru  că ar fi făcut mult prea mult pe drum . Pe deasupra e foarte scump.

După ce am terminat conversația cu ea, am întrebat un prieten care știam că apelează la o firmă de colete pentru străinătate . Acesta mi-a recomandat 2uk.ro și mi-a spus să-i contactez cu inima deschisă fiindcă este cea mai bună companie de curier colete Anglia.

Mi-a explicat că este  o companie de transport România Anglia și retur cu o activitate de peste 10 ani. Au foarte mare experiență în domeniul transporturilor, iar scopul lor principal este să aibă doar clienți mulțumiți.

Am sunat-o imediat pe mătușa mea și i-am dat detaliile de contact ale firmei. Mi-a mulțumit și mi-a spus că mă va ține la curent.  După trei zile m-a anunțat că este foarte bucuroasă, cadoul ajunsese deja cu bine la fiul ei.

Mi-a povestit  că a luat legătura cu firma 2uk, aceștia au fost punctuali și au  ridicat coletul direct de la adresa mătușii. Apoi l-au livrat la ușa băiatului ei care locuiește în Anglia.

A rămas uimită când a aflat că nu este nevoie să plătească costul pentru distanță. A plătit doar pentru greutate și volumul coletului, ceea ce a însemnat un preț mult mai avantajos. Chiar nu se aștepta ca serviciu de transport colete Anglia să fie atât de eficient și de rezonabil în același timp.

Băiatul ei a primit cadoul, nici prea devreme, nici prea târziu, ci exact de ziua lui. A fost șocat pentru că habar n-avea cine putea să-i trimită un colet din România tocmai în Anglia. Mama lui l-a dat efectiv pe spate astfel și a reușit asta cu ajutorul   celor de la 2uk.ro.

În concluzie această companie a dat dovadă de promptitudine și profesionalism.  Ne oferă posibilitatea atât de a ne transporta coletele din România în Anglia, cât și retur. Rezervările se pot efectua și online, foarte simplu prin intermediul unui formular. Ele au prioritate față de cele efectuate telefonic.

Mă bucur foarte mult că mătușa mea m-a rugat s-o ajut, cu ocazia asta, am aflat de această firmă.  Acum înțeleg de ce prietenul meu apelează la 2uk.ro când are nevoie să trimită colete sorei lui din Anglia.

Pe viitor am în plan să-mi  bucur  pe cei dragi care sunt plecați în străinătate, apelând  cu mare încredere cea mai profesionistă companie de transport colete România-Anglia și retur.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: