Pana de curand, aveam obiceiul de a merge la un salon de cosmetica pentru a ma epila, deoarece timpul chiar imi permitea acest lucru. Dar viata ne da, uneori, planurile peste cap, iar acelasi lucru s-a intamplat si in cazul meu: un job nou la care am fost angajata m-a impins sa ma dedic mai mult sarcinilor de serviciu, lasandu-mi mai putin timp liber pentru mine. Asa am fost nevoia sa caut metode de epilare, pe care sa le pot folosi singura, in confortul propriei locuinte.

Prima metoda care pe care am ales-o a fost cea care foloseste un incalzitor ceara – incalzitorul de ceara este un aparat mic si compact, care incalzeste rezervele de ceara pe baza de curent. Majoritatea incalzitoarelor prezinta la baza un suport din plastic, ce are un buton de on / off. Aparatul se conecteaza la priza in momentul cand este asezat in suportul din plastic si se va utiliza doar dupa ce s-a incalzit rezerva de ceara. Inlaturarea cearei o fac cu ajutorul benzilor de hartie de epilat.

epilare

A doua optiune, la fel de eficienta, dar chiar mai usor de folosit, sunt benzile cu ceara rece. Aceste benzi le incalzesti intre palme timp de 5 secunde, le dezlipesti, apoi le aplici in sensul de crestere al firelor de par. Le indepartezi foarte rapid, dintr-o singura miscare, dar in sens invers cresterii firelor de par. Benzile sunt de unica folosinta si nu ramane niciun fel de mizerie in urma lor.  Asadar, dupa utilizare, doar iei benzile si le arunci.

Din ce motive am renuntat la epilarea la salon? In primul rand, din cauza ca nu imi mai permitea timpul sa ajung in oras la salon, asa ca am decis sa apelez la metode pe care sa le pot aplica la mine acasa. In al doilea rand, am capatat o reala dexteritate in manuirea produselor de epilare, iar acum intreg procesul se desfasoara mai rapid, dar cu rezultate la fel de eficiente ca la salon. Ce este important: sa folositi doar produse de calitate.

Acum ma simt bine cu alegerea facuta si pot spune ca nu m-as intoarce la epilarea la salon. Stand acasa, am economisit timp si bani – doua lucruri esentiale in viata fiecarui om, pe care am reusit sa le folosesc in alte scopuri, mult mai productive. Si chiar am reusit sa imi organizez sarcinile casnice mult mai bine. Consider ca aceste motive sunt suficiente pentru a-mi motiva alegerea de a renunta la epilarea la salon.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!