De ce sa cumperi bijuterii de la producatorii autorizati

Atunci cand investim sume mai mari pentru ca dorim o bijuterie unicat, una cu diamante sau oricum, foarte valoroasa, este foarte important sa primim si un certificat de garantie care sa ateste acest lucru. Preventiv, este bine sa ai un astfel de act pentru a dovedi ca esti posesorul de drept al respectivului obiect rar, de valoare, in cazul unui furt, de exemplu.

De la orice magazine Atcom, puteti achizitiona verighete aur cu garantie pe viata . Asta inseamna ca, in baza certificatului de garantie primit la cumpararea modelului preferat, puteti opta pentru servicii de intretinere: curatare, montaj pietre, slefuire, largire etc. in mod gratuit. Garantia permanenta este valabila pentru bijuteriile din aur si cele tintuite cu cristale de zirconiu. Un motiv in plus sa alegeti un inel de logodna sau de nunta marca Atcom il constituie acreditarea BNR de care beneficiaza compania pentru a marca cu poanson oficial toate bijuteriile fabricate in acest atelier. Fiecare model de inele de casatorie Atcom dispune de marcaje conforma cu legislatia in vigoare referitoare la comercializarea de bijuterii (marca de garantie proprie – B037, marca aurului 585 pentru aur de 14k si 750 pentru aur de 18k).

De ce sa cumperi bijuterii de la producatorii autorizati

Daca in sfarsit ati gasit inelul de logodna sau verighetele perfecte, nu mai trebuie decat sa cereti o evaluare a lor. Aceasta practica este frecvent intalnita in strainatate, mai ales in Statele Unite, posibil din cauza ratei mai inalte a criminalitatii. Aici, inainte de a se apuca de sarbatorit, un cuplu trebuie sa faca doua lucruri – sa obtina evaluarea si sa realizeze asigurarea. In tari precum Argentina sau Brazilia, multe femei nu isi doresc inele cu diamante. Poate parea ciudat, insa nu doresc sa atraga atentia pe strada sis a devina victimele unui furt.

Mai precis, evaluarea sau aprecierea reprezinta o hartie care verifica informatiile legate de inelul sau alta bijuterie pentru care ati platit multi bani. Acest act se deosebeste de raportul de clasificare a diamantului oferit in general de bijutieri. Raportul de clasificare pentru diamant contine informatii ca dimensiunea exacta, de pilda, in vreme ce evaluarea se refera la o valoare atribuita per ansamblu, adica cu tot cu metal.

De ce sa doriti sa aveti o evaluare la indemana? Pentru orice eventualitate, chitanta de evaluare constituie o dovada pe care o puteti inainte pentru a revendica bijuteria, daca aceasta a fost furata, apoi recuperata de autoritati. In plus, va ajuta sa primiti o asigurare de inel in caz ca doriti acest lucru.

Un evaluator este capabil sa atribuie o anumita valoare bijuteriei dumneavoastra, in timp de gemologul este persoana care se ocupa de verificarea informatiilor. Multe magazine de bijuterii din aur detin acreditari pentru astfel de expertize. Daca intrati intr-un magazin Atcom, puteti avea certitudinea ca se respecta cele mai inalte standarde etice si profesionale!

Leave a reply

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.