tenisi dama

E vară și în general îmi place să mă îmbrac cât mai lejer.  În privința încălțămintei, cel mai mult prefer tenișii pentru că mă simt cel mai comod. Pe deasupra, mi se par ideali pentru că  îi pot purta în orice ocazii. Tenișii m-au scos din situații dificile  în care nu aveam ce pantofi să asortez la anumite garderobe, iar aceștia au picat la fix.

Cam de câteva săptămâni mă tot bătea gândul să-mi iau o pereche de teniși noi . Așa că într-una din zilele trecute, am accesat link-ul  https://www.b-mall.ro/  către magazinul Boutique Mall.

E un magazin online de unde obișnuiesc să-mi achiziționez încălțăminte și nu numai. Prin urmare am intrat în categoria pe care o are acesta cu tenisi dama. Ca de obicei, mi-a fost greu să-mi aleg fiindcă toți sunt frumoși.  Mi-am ales  tenisi dama: GANT New Haven de culoare roz bombon, rozul este culoarea mea preferată.

În timp ce băgam în coș tenișii, mi-am amintit că peste o săptămână o să fie ziua de naștere a nepoatei mele care va împlinii 10 ani. E mica mea prințesă pe care pur și simplu o ador. Așa că dacă tot eram la capitolul de shopping, mi-am zis că ar fi bine  să-i cumpăr și ei un cadou. Am intrat in secțiunea de încălțăminte pentru fete și am pus ochii pe   acești teniși Heelys Push:

Aceștia mi-au atras atenția pentru că au model și sunt colorați, exact ca pentru tineret.  M-am gândit că nepoata mea  o să-i placă foarte mult.

De magazinul Boutique Mall știu  de ceva vreme, mi l-a recomandat o bună prietenă.  Iar cu timpul am devenit clientă fidelă a acestuia pentru că m-am convins de calitatea produselor. De asemenea mi s-a părut foarte tare când am văzut că  au o varietate  generoasă de branduri producătoare a mii de produse.

Am putut observa că e un magazin care apreciază pasiunea clienților lor pentru cumpărăturile de calitate și au creat pașii necesari pentru o experiență de shopping ideală.

În acest fel punând pe B-mall.ro un catalog detaliat al mărcilor existente precum și zeci de categorii specifice de produse, pentru a găsi mai simplu ceea ce ne dorim noi ca clienți. Se poate spune că B-mall este locul pasionaților de shopping online și al celor care adoră să dețină produse ale brandurilor internaționale în garderoba proprie.

In cadrul fiecărei categorii se poate găsi haine pentru orice ocazie, un număr remarcabil de modele de încălțăminte cât și accesorii, toate pentru femei, bărbați sau copii. In cadrul fiecărei categorii, al fiecărui brand sau al fiecărui produs, se găsesc informații care ne pot ajuta să ne documentăm pentru achiziționarea produselor.

Boutique Mall este  locul ideal din care ne putem alege cadouri pentru cei dragi, personalul lor fiind atent la întrebările pe care le ai referitoare la un produs anume. Un alt ajutor in documentarea noastră poate fi blogul B-mall, de unde putem afla diverse informații și tendințe vestimentare!

De fiecare dată când am comandat, au fost foarte prompți cu livrarea, având astfel încă o bilă albă de la mine. Aș putea spune că este unul dintre cele mai bune magazine.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!