Lista cu telefoane mobile HTC

Acum câteva zile mi-a murit telefonul mobil. Era cam vechi săracul, îl aveam de vreo nouă ani.  Dacă e să mă gândesc mai bine, era și cazul să se strice. Așa că cu ocazia asta, am fost nevoită să-mi cumpăr alt telefon mobil.

Am aruncat o privire pe lista cu telefoane mobile HTC.  Una dintre prietenele mele tot lăuda această marcă de telefoane mobile.

Mi-a atras atenția un HTC 10. Pentru că acesta are mai mult din ceea ce vreau de la un telefon vârf de gama. Performanta lui este fără egal. Sunetul este superb de înaltă rezoluție, pe 24 de biți, cum ador să ascult muzică, acesta este perfect.

Este pentru prima dată în lume atât camera foto frontala cât și cea principala beneficiază de stabilizare optica a imaginii. Și a obținut de la DxOMark unul dintre cele mai bune punctaje primite vreodată de o camera foto de smartphone. Toate acestea într-o carcasa metalica unitara, creata cu măiestrie.

Ca design este minunat. Frumusețea luminii este surprinsa într-o nouă carcasă unitară, complet metalică. Mi-a plăcut foarte tare acest telefon fiindcă fiecare element al noului HTC 10 a fost proiectat, rafinat si perfecționat. De la conturul teșit, nou si îndrăzneț, pana la excepționalul finisaj cu textura dubla si construcția de calitate. Și până  la obținerea clic-ului perfect al butonului de pornire.

Cum obișnuiesc să fac foarte multe poze, acest HTC 10 mi-ar oferii cea mai bună cameră de smartphone disponibilă în prezent. Cu inovații precum prezenta OIS, în premieră mondială, pe ambele camere foto; 12 milioane de UltraPixeli; focalizare automata laser mai rapidă și multe altele. Punctajul DxOMark de 88, unul dintre cele mai mari obținute pana acum pentru calitatea camerei foto de pe un smartphone, arata ca suntem clar pe drumul cel bun.

Un astfel de telefon mobil, oferă performanță de excepție M-a cucerit HTC 10 fiindcă aplicațiile pornesc mai rapid si rulează mai bine. Îmi place că ecranul reacționează instantaneu la fiecare atingere și totul funcționează excelent.

Prin urmare, mi-am zis că acest telefon mobil HTC 10 trebuie să fie al meu. în plus mi s-a părut că e la un preț super convenabil.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!