masaj

Un văr mi-a făcut o vizită neașteptată săptămâna trecută. El trăiește în străinătate de câțiva ani. A plecat imediat ce și-a terminat facultatea de arhitectură. A vrut să plece din dorința de a avea un trai mult mai bun. În plus își dorea să evolueze pe plan profesional .

Cum spuneam mai sus, acesta a venit în țară fără să mă anunțe și m-am trezit cu el la ușă. În primele secunde am fost șocată când l-am văzut, chiar nu mă așteptam. Apoi ne-am îmbrățișat și l-am invitat în casă.

Mi-a dezvăluit că și-a dorit să petreacă ziua de naștere cu familia și prietenii lui de o viață.

Când s-a întâlnit cu ei, aceștia i-a spus că vor să-i facă  un cadou de bun venit, era vremea să-și lase simțurile să evoluez, să meargă să cunoască adevărata plăcere și pasiunea cotropitoare.

Prin urmare l-au legat la ochi și l-au dus la un salon de masaj erotic București.

Acolo el a avut parte de o experiență inedită. I s-a făcut cel mai relaxant masaj din viața lui. Mi-a spus că acel salon are cele mai senzuale și mai experimentate femei din București. Clienții mai au posibilitatea să se  simtă bine în saună sau în jacuzzi împreună cu femei superbe.

Salonul are o ambianță foarte plăcută care îți dă senzația de confort. Camerele sale sunt decorate cu accesorii de top. Fiecare cameră este amenajată aparte ca să ofere o senzație diferită.  În acel loc orice fantezie a unui bărbat îi este îndeplinită.

În plus maseuzele senzuale acestui salon  de masaj erotic cunosc și tainele ascunse ale masajului thailandez. Un astfel de masaj e cel mai căutat de majoritatea persoanelor. Vărul meu mi-a mărturisit că  se merită să mergi la un asemenea salon de masaj erotic profesionist. Chiar i-a plăcut foarte mult. Varul a mai mers Si in strainatete

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: