Moară de porumb electrică

O vecină era tare îngrijorată zilele trecute din cauza bunicilor. Ea mi-a dezvăluit că i-a vizitat pe aceștia de curând și i-au găsit supărați pentru că li s-a stricat moara manuală. Aveau o moară veche cu care făceau mălai grișat de când erau tineri. Pentru ei este foarte important un asemenea utilaj fiindcă din asta își câștigă traiul.

Prin urmare vecina mea mi-a spus că habar n-are de unde ar putea cumpăra o moară pentru bunicii ei. M-a întrebat dacă aș putea să îi găsesc pe internet magazine care au acest gen de produse. Însă nu a fost nevoie să caut pentru că știam deja un loc unde se vinde utilaje. Așadar i-am recomandat imediat magazinul online micul-meseriaș.

Am informat-o că la micul-meseriaș poate să găsească moară de porumb electrică. Acolo sunt mori electrice atât pentru mărunțit fructe și măcinat cereale, cât și de uruiala. În categoria cu Mori Electrice Cereale găsești și accesorii precum sita pentru moară. Dar și ciocanele de schimb pentru moara de uruiala electrica.

Adevărul e că o moara este utila in orice gospodărie și ajută la măcinarea fructelor in cantități mari pentru diferite băuturi, sosuri, compoziții care urmează a fi depozitate. De asemenea și pentru pregătirea de furaje pentru animale și păsări.

Aceste mori electrice au diferite specificații, in funcție de nevoile gospodărești, de la materialele din care sunt confecționate până la capacitatea de producție.

I-am spus vecinei mele să cumpere moară de porumb  electrică de la micul-meseriaș. Aceștia au  produse de cea mai bună calitate. În plus prețurile sunt destul de avantajoase.

Aceasta s-a bucurat foarte mult când a auzit ca există mori electrice. Astfel de mori le-ar ușura munca a doi bătrânei decât cele manuale. Așa că vecina mea le-a cumpărat bunicilor săi moară de porumb electrică de care sunt extrem de mulțumiți.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: