Rent a car Constanta

4 lucruri de luat in considerare atunci cand alegeti o companie

Inchirierea unei masini ofera flexibilitate si libertate pe tot parcursul vacantei, fiind o modalitate avantajoasa pentru deplasarile pe care le veti efectua in locatia si destinatia selectata. Serviciile oferite de o companie moderna rent a car Constanta trebuie sa se rezume la diversitatea marcilor si modelelor oferite si conditiile de inchiriere explicate clar clientilor, in functie de nevoile reale de utilizare ale acestora.

Rent a car Constanta – ce trebuie luat in considerare la alegerea companiei care furnizeaza acest tip de serviciu?

De cele mai multe ori, clientii opteaza pentru alegerea produselor si serviciilor dupa o scurta documentare online, prin intermediul motoarelor de cautare, care genereaza suficiente companii din care acestia pot selecta. In cazul companiilor rent a car, serviciile oferite si compania trebuie sa fie prezente in mediul online, pentru a facilita rezervarea masinii dorite, inca din timp si de oriunde s-ar afla clientul la momentul solicitarii serviciuliu.

Care sunt recomandarile de selectie a companiei si a masinii potrivite?

–          Marca, modelul si dimensiunea masinii selectate

Cel mai important aspect pentru confortul pe toata durata de inchiriere este tipul masinii pe care o veti inchiria. In cazul in care calatoriti singur sau cu inca o persoana, puteti selecta un model potrivit pentru drumurile zilnice, fie ca optati pentru un model aparatinand marcilor Dacia, Skoda sau Ford, fie ca alegeti sa calatoriti cu un model din gama BMW. Pentru vacantele petrecute cu prietenii, familia, copiii, este preferabil sa inchiriati o masina incapatoare (SUV), pentru ca toata lumea sa se bucure de confort in timpul transportului. Pentru transportul bagajelor de dimensiuni mari, companiile rent a car Constanta va pun la dispozitie si masini de dimensiuni mar (VAN).

–          Conditiile de inchiriere

Colaborati intotdeauna cu o companie care are preturile clar listate pentru fiecare tip de masina din oferta de inchiriere. De asemenea, este recomandat sa achizitionati si asigurarea pentru masina, pentru a fi linistit pe toata durata vacantei sau calatoriei in interes de serviciu. Comunicati eficient cu reprezentantul companiei rent a car pentru a afla ce fel de incidente acopera asigurarea, dar si alte detalii utile: daca se percep taxe pentru intarziere, daca exista anumite restrictii de calatorie.

–          Verificati cu atentie dotarile masinii

Odata ce ati ales un model de masina, verificati cu atentie descrierea existenta pe site, dar va puteti consulta si cu persoana de contact a firmei de inchiriere masini: GPS gratuit, cine poate conduce masina, mai exact, interesati-va daca mai poate conduce altcineva in afara de dumneavoastra si alte mentiuni utile pentru ca vacanta sa fie petrecuta asa cum ati planificat.

Verificati la inchiriere rezervorul masinii si stabiliti cu reprezentantii firmei rent a car daca este nevoie sa predati masina cu acelasi numar de litri de benzina sau motorina sau doar achitati o taxa la final.

–          Respectati conditiile si termenii de inchiriere

Majoritatea companiilor de inchiriere masini nu accepta sa se fumeze in interior, astfel ca este important sa respectati aceste reguli. Curatenia in masina este de asemenea un gest de respect, pentru ca masina sa poata fi predata unui alt client la scurt timp dupa incheierea perioadei de contract. In caz contrar, este cel mai probabil ca firma sa perceapa o taxa ulterioara pentru a curata masinile.

Rent a car Constanta – partener de incredere pentru calatorii linistite

Serviciile rent a car se adreseaza deopotriva clientilor rezidenti din Romania si clientilor straini – care vin sa-si petreaca vacanta sau au nevoie de o masina pentru deplasarea in interes de serviciu, punandu-le la dispozitie acestora o gama variata de masini, in functie de necesitatile reale de utilizare. Masinile pot fi vizualizate pe site-ul: www.hernamm.com.ro, iar pentru informatii suplimentare, rezervari si alte detalii, puteti contacta telefonic un reprezentant serviciu clienti.

—————————————————–

Sediile companiei:

Adresa / Telefon – Șoseaua Mangaliei, Nr.114 / 0752 111 766

Adresa / Telefon – Bulevardul Tomis. Nr. 129 / 0721 404 041

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: