reparatii termopane

Motivul pentru care am ales sa discutam astăzi despre reparatii termopane este pentru ca nu de mult am fost nevoită sa apelez la acest serviciu.

Citeam saptamanile trecute într-un articol despre ferestrele de termopan, cum ca acestea ar trebui sa reziste și 25 de ani dacă au fost alese corespunzător.

Nu știu cât de bine au fost alese  de firmele de reabilitare ale blocurilor din București, dar am câteva dubii vis a vis de calitatea geamurilor mele.

Presupunand ca scârțâitul balamalelor, blocarea manerelor și aburul de pe geamuri nu prevestesc de bine, am decis sa ii contactez pe cei de la http://reparatii-termopane-pvc-al.ro/ pentru ajutor.

Printr-un simplu apel mi-am stabilit o programare in funcție de programul meu, asta este neaparat de menționat, iar o echipa tare amabila și-a făcut apariția.

Atuurile celor de la reparatii termopane

Deși prima convorbire telefonică mi sa părut foarte tehnica, după primele minute ale constatării mi-am dat seama și de ce a fost așa.

Telefonic a trebuit sa le spun câte geamuri scârțâiau, câte se blocau, câte se abureau și mai ales modelul termopanelor. De ce? Pentru ca problemele au fost reparate pe loc. Domnii au făcut constatarea, mi-au comunicat imediat ce piese pot fi reparate și ce piese trebuie înlocuite in totalitate, au stabilit prețul, foarte bun comparativ cu piața și s-au apucat de treaba.

Nu știu cât de rapid vi se pare voua ca a decurs toata treaba, dar eu eram obișnuita cu meșterii aceia pe care ii plătești cu 100 de lei doar pentru ca te-au vizitat și ti-au spus despre ce este vorba și veneau apoi la remediere după ce ii mai sunam eu timp de 2-3 săptămâni.

Am făcut o mică lista pentru voi cu punctele forte descoperite de mine:

-profesionalism și amabilitate

-rapiditate in execuție

-deplasarea și constatarea gratuite ( chiar dacă nu vroiam sa îmi facă reparațiile )

-programarea fost făcută in funcție de programul meu

-prețul foarte bun

-serviciul extra oferit fără sa știu măcar ca îl au: consilierea referitoare la folosirea și întreținerea termopanelor.

Prima oară am crezut ca domnii glumesc cu mine când am observat ca îmi explicau cum trebuie sa ma port cu geamurile mele dar ulterior am rămas uimita de multitudinea de informații folositoare pe care le-am primit.

Reparatii termopane – ii voi recomanda mereu cu drag

Deși lucrarea mea cred ca a fost una ușoară, chiar spre banala as putea spune, am fost tratată de parca as fi avut o lucrare de zeci de mii de lei.

Chiar și așa, altul este motivul pentru care o sa apelez de fiecare data la serviciile celor de la reparatii termopane.

Atât pe timpul lucrării cât și după finalizare domnii mi-au făcut un fel de curs vis a vis de cum trebuie întreținute termopanele. Va las și voua câteva aspecte aici in speranța ca va vor fi de folos.

– termopanele PVC cât și aluminiu trebuiesc reglate in funcție de sezon

– garniturile trebuie spălate cu grija, fără materiale abrazive pentru a nu li se strica suprafața, altfel se pot macina și își pierd proprietățile

– mânerele trebuie duse pana la capăt atunci când închidem geamurile altfel in timp se vor bloca așa și etanșarea nu va mai fi corecta

– revizii anuale pentru mărirea durabilității

Mai multe detalii și instrucțiuni de prevenire a defecțiunile și mărirea vieții acestora puteți găsi pe site-ul lor aici ->  http://reparatii-termopane-pvc-al.ro/

Dacă și voi va doriți viața lunga pentru sistemele de termopan pe care le dețineți apelați cu încredere la reparatii termopane.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!