Cabinet Stomatologic Dr. Danciu

Cu două zile în urmă, m-a luat din senin o durere a unui dinte îngrozitoare, dar am avut noroc că aveam în casă un calmant și mi s-a ameliorat din durere. Însă trebuie să recunosc că la acest dinte care e vizibil, am un început de carie și ar fi necesar să mă în cabinetul dentar să mi-l trateze cât mai repede posibil.

Știu prea bine cât de important este să ai un zâmbet sigur, relaxat sugerează încrederea pe care o avem în noi. O adevărată carte de vizită care îi comunică interlocutorului tău exact ceea ce îți dorești. De altfel, am citit într-un articol de faptul că și conform studiilor Asociației Americane de Cosmetică Dentară majoritatea americanilor asociază dinții albi și sănătoși cu succesul, atât pe plan personal cât şi profesional.

După ce m-a mai lăsat acea durere de dinte, m-am întâlnit cu o prietenă la cafea. Ea locuiește în județul Alba și avenit să își petreacă câteva zile cu iubitul ei la București. Așa că ne-am gândit, dacă tot este prin capitală cu această ocazie să ne și vedem.

Pe când vorbeam de ale noastre, i-am povestit și de durerea mea de dinte. Acestei prietene i-am mărturisit că mereu am evitat să intru într-un cabinet dentar. Pentru că de mică am avut probleme cu dantura și îmi era foarte frică de câte ori mă duceau părinții la stomatolog.

Mă speria teribil zgomotul făcut de acele scule care le folosea dentistul. Cu greu reușeam să stau până la finalul lucrării. Și din câte se pare, acea teamă nu a dispărut nici acum când am devenit adult…

Prietena mea mi-a spus să nu-mi fac griji, pentru că și ei îi era frică de dentist când a fost mică. Însă a depășit această teamă când a ajuns la Cabinet Stomatologic Dr. Danciu din orașul ei.

Mi-a explicat că laboratorul dentar din cadrul clinicii este dotat cu aparatură medicală modernă iar tehnicienii ce operează în cadrul unității sunt supuși permanent unui proces de perfecționare proprie cât și prin cursuri efectuate in cadrul unității lor sau în străinătate.

Prietena mea mi-a spus că, printre specialiștii clinicii a întâlnit medici stomatologi specialiști în ortodonție, chirurgie maxilo-faciala, endodontie și pedodontie, toți aceștia oferind un act medical de înaltă calitate.
Cabinet Stomatologic
De la această fată am mai aflat că ceea ce oferă clinica acum, oglindit in prezentul site http://clinicadanciu.ro/, reprezintă efortul lor de-a lungul unui șir de ani de practică în care au analizat nevoile lor de structurare conjugate cu orizontul de așteptare al pacienților.

Sinceră să fiu mi-a plăcut ceea ce am auzit de la prietena mea și i-am dezvălui că mi-aș dorii să ajung într-un asemenea cabinet stomatologic. Aceasta mi-a dat pagina de facebook a clinicii și adresele de contact de mai jos, spunându-mi că în momentul în care mă hotărăsc să mă duc la această clinică, mă va caza cu mare bucurie în locuința ei din Alba.

Detalii Contact

Telefon : 0258 731 211
Str. Aviator Olteanu, Sebes, jud. Alba
Tel mobil Dr. Danciu Nicolae 0744618072
E-mail: office@clinicadanciu.ro

 

Salvează

Andreea
Urmărește-mă

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: