pixuri personalizate

Cu două zile în urmă a venit verișoara mea Alina să petreacă ca un fel de o minivacanță la mine. Nu ne mai văzusem de mult timp, pentru că această verișoară locuiește în Iași. În afară de această distanta care ne desparte, este foarte ocupată cu munca și cu treburile casnice. Iar eu la fel. Am stat cam prost cu timpul liber.

Așa că în primăvara asta,  într-un final am reușit să ne vedem și să ne petrecem ceva timp amândouă. Cu această ocazie am sărbătorit cu Alina și ziua ei de naștere. Prin urmare am avut o deosebită plăcere de a-i face câteva surprize.  Prima a fost că i-am cumpărat un tort mare de ciocolată. Știam că verișoara mea adoră tot ce ține de ciocolată.

A doua surpriză a fost să-i dăruiesc un pix personalizat. Pentru că Alina este și studentă în ultimul an de facultate la frecvență redusă,  și are de scris. M-am gândit că s-ar bucura dacă i-aș face cadou un pix mai deosebit.  Și ar fi un obiect pe care l-ar folosi des cu un mesaj drăguț scris pe el din partea mea. Așadar, i-am făcut imediat comandă și de un pix personalizat.

Aveam cunoștință că firma Agrafa Print oferă pixuri personalizate .

Țin să menționez faptul că această firmă ne pune la dispoziție o gamă foarte largă de obiecte promoționale. De asemenea materiale și posibilități de imprimare diferite. Produsele sunt  funcționale și personalizabile care te ajută în comunicarea eficientă a oricărui mesaj. Aceștia într-un timp foarte scurt  mi-au personalizat pixul ales pentru verișoara mea. Livrarea a fost la fel de rapidă.

Am fost foarte fericită  în momentul când i-am dăruit verișoarei mei aceste cadouri și am văzut bucuria pe chipul ei.  Mi-a mărturisit că  va folosii și păstra acel pix personalizat toată viața pentru a-i amintii mereu de mine.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!