Baterie auto banner de calitate

Am observat că unii oameni sunt morți la figurat fără mașină. Prietena mea face parte din această categorie. Nu pleacă fără mașină nici dacă trebuie să se ducă la doi pași de casă, să zic așa. recunosc că de multe ori fac glume pe seama acestui obicei a prietenei mele.

Îmi amintesc că înainte să aibă propriul autovehicul, aceasta umbla foarte mult pe jos. Aș putea spune că pentru ea era floare la ureche să meargă cu mijloace de transport. Cu toate asta, își dorea mașina ei. Mulți ani a lucrat în  două locui de muncă în același timp.

De multe ori îmi mărturisea că se simte extenuată, dar că  nu se lasă. Mi-a promis că va renunța la unul dintre job-uri doar după ce va strânge bani și își ia mașină. Așadar  în urmă  cu 4 ani, prietena mea și-a îndeplinit dorința.

Acum două zile, aceasta m-a sunat să-mi spună că este tare supărată. Motivul supărării ei era, că i s-a stricat bateria mașinii și trebuia  să plece în delegație azi. În acel moment mi-am amintit că o rudă  mi-a zis că a găsit  baterie auto banner de la autohut.ro.  Această rudă era super bucuroasă că a dat de baterii banner de calitate și la prețuri accesibile.

Am informat-o pe  prietena mea de unde să-și achiziționeze baterie auto banner la super prețuri.

Deoarece va avea  transportul gratuit pentru orice comandă peste 399 lei, în limita a 20 kg. Iar pentru orice comandă sub 399 lei transportul este 20 lei în limita a 20 kg. Toate  produsele de la autohut.ro  beneficiază de garanția oferită de producător

I-am mai explicat că  poate face plata în rate fără dobândă la sediu sau online prin StarBT, Card Avantaj, BRD Finance, Alpha Bank. Cei de la autohut au și service auto propriu în București. Are posibilitatea de a returna produsul în până la 30 zile și primește garantat banii înapoi.

Va avea parte și de consultanță profesională de către personalul Autohut.ro. În plus livrarea se poate face și prin curier in 24 de ore sau în aceeași zi din showroom-ul lor.

Acestea fiind spuse, prietena mea a comandat imediat baterie pentru mașinuța ei.

 

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!