Cu un scaun de masaj ai parte de ședințe terapeutice la tine acasă
Ieri a fost ziua de naștere unchiului meu. Multă vreme m-am gândit ce cadou să-i dăruiesc. Într-un final i-am cumpărat un scaun de masaj Komoder.   Mi-a luat cam mult să mă decid asupra cadoului pentru că voiam să fie ceva special.  Ceva pe care să-l folosească măcar din când în când dacă nu zilnic.

De ce am rămas la ideea de a-i cumpăra un scaun de masaj ?

Pentru că masajul este eficient în ameliorarea oboselii, oamenii din ziua de azi sunt prea ocupați cu munca așa cum este unchiul meu. Puține persoane își pot face timp pentru a face sport sau pentru alte activități relaxante

Așadar un scaun de masaj este cea mai bună soluție pentru un sfert de oră de relaxare și detensionare musculară.

În primul rând îl ai acasă permanent, trebuie decât să te așezi pe el și să-l pornești.

Cu această ocazie am descoperit cât de important este cum alegem un scaun cu masaj. Stresul poate duce la dureri de cap, umeri înțepeniți, tensiune oculară, sau la afecțiuni mai grave. Ca de exemplu mâinile și picioarele reci sau boli care afectează organele interne.

Prin urmare un scaun de masaj potrivit trebui să fie dotat cu role 2D sau 3D si programe predefinite. Acestea să maseze zonele importante care  sunt: lombar, cervical, picioare și eventual brațe.

Am aflat că există și scaune de masaj cu scanare preliminară. Noile scaune de masaj sunt dotate cu mecanisme care permit imitarea fidelă a tehnicilor de masaj oferite de mâna umană. Ele oferă un efect de masaj amplu și diversificat.

Drept urmare am căutat să-i cumpăr unchiului meu, un scaun cu masaj inteligent care să-i ofere această scanare înainte de sesiunile de masaj.

O altă funcție esențială pe care  a trebuit s-o caut la un scaun de masaj este funcția Zero Gravity. Această poziție îl va aduce pe unchi într-o stare de imponderabilitate în care se va putea bucura de o relaxare perfectă și o poziție eficientă de masaj.

Cele mai noi scaune de masaj sunt dotate cu dispozitive de masaj la picioare: perne de masaj pentru gambe și role de masaj pentru tălpi. Pernele cu aer învelesc complet gamba, glezna și laba piciorului, ca să ofere o experiență de neuitat.

Unchiul s-a bucurat foarte tare de cadoul meu.  Mi-a mărturisit că este un scaun de masaj minune.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!