Haine de botez pentru fete
În urmă cu câteva zile am primit o frumoasă invitație din partea unei prietene.  Aceasta își va boteza fetița și a dorit să-i fiu alături la unul dintre cele mai minunate evenimente din viața ei.  Cum botezul va avea loc săptămâna viitoare, mămica este foarte stresată ca totul să iasă bine.

Aseară mi-a mărturisit că este supărată pentru că nu a găsit nici acum cu ce să-și îmbrace fetița la botez. I-am înțeles neliniște fiindcă oricare mamă vrea ca copilul său să arate superb la un asemenea eveniment.

Exact în acel moment mi-am amintit că  anul trecut, o rudă a găsit haine botez pentru fete pe fabricademagie.ro.

Așa că am accesat magazinul online Fabrica de magie și  ne-am uitat împreună la produsele acestuia. Acolo am văzut  o categorie cu foarte multe haine de botez pentru fete, mai ales rochițe. Ni se părea una mai frumoasă decât alta. Prietenei mele i-a fost extrem de greu să aleagă o rochiță fetiței sale  pentru că absolut toate îi plăceau.

Chiar s-a mirat cum de nu  a dat de magazinul acesta la cât de mult a căutat haine de botez pentru fete. Am aflat că Fabrica de magie este cel mai mare magazin virtual care oferă costume și accesorii atât pentru copii cât și pentru adulți.

Acesta este pe piața românească din 2005, având peste 10,000 de produse din producție proprie și import. Este locul perfect unde poți achiziționa costume și articole pentru carnaval și petreceri, mascote evenimente. De asemenea articole pentru camera copilului, articole de botez, articole sportive și pentru școală, jocuri și jucării.

Fabrica de magie mai dispune și de un atelier de producție care deservește comenzile speciale pe care le primește atât de la persoane fizice cât și de la persoane juridice. Atelierul are un designer calificat, cu experiența, dedicat, care creează personajele si modelele.

Aceștia realizează costume și accesorii noi create de client, care nu sunt disponibile în ofertă curenta pentru diverse evenimente, atât pentru copii cât și pentru adulți. Oferta lor devenind nelimitată și puteți da frâu liber imaginației !

Prin urmare dacă prietena mea și-ar fi dorit ceva și mai special pentru fetița ei, Fabrica de magie i-ar fi rezolvat problema ca prin magie.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!