Instrumente Team Building

Avem o singură viață pe care observ cu tristețe că unii dintre noi ne-o irosim practic pe nimicuri. Devenim dependenți de rețelele de socializare, uitând să comunicăm  cu cel de lângă noi. Cu timpul devenim dependenți de  alcool, țigări și droguri.

Ne lăsăm păcăliți de aceste vicii care ne dă senzația de satisfacție,, de mulțumire. Trăind în stilul acesta, de  fapt ne distrugem  sănătatea mentală și fizică.

Începem să ne simțim tot mai depășiți de probleme. . Zi de zi începem să ne simțim tot mai stresați și obosiți. Ne transformăm în niște roboți care în fiecare zi facem aceleași lucruri. Uitând că o viață avem și că există atâtea lucruri minunate în lume de care noi nu le știm.

Mi se pare un păcat  că nu profităm de tehnologia atât de avansată. Prin intermediul acesteia putem afla cum  să ne facem viața mai frumoasă. De asemenea putem să descoperim cum să  avem parte de  experiențe cât mai interesante .

Ca de exemplu găsim pe internet  instrumente team building . Aceste instrumente  ne ajută  să strângem suficiente cunoștințe pentru a participa la   activități de team building.

Însemnând un  set de activități și jocuri psihosociologice structurate într-un program, specific grupului sau echipei căreia îi este dedicat. Activitățile se desfășoară  într-un cadru natural inedit, nefamiliar, cu scopul declarat de învățare și cunoaștere, intra și interpersonală.

Mă îndoiesc că acestea  sunt mai scumpe decât sticlele de alcool, pachetele de  țigări și drogurile. Participând la aceste activități  îți vei  descoperi limitele,  înveți să îmbunătățești  și întărești relațiile . Vei avea parte de  relaxare și de explorare  înafara zonei de confort.

Vei învăța cum să atingi obiectivele  comune cu alte persoane. Vei acumula atât cunoaștere cât și autocunoaștere.  Vei descoperii de asemenea ce înseamnă strategie și roluri în echipă.

Toate această aventura cu siguranță te va face să te simți bine cu tine și să vezi altfel viața.

 

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: