Medelin

Mai este o lună până la  noaptea de revelion, iar eu de două săptămâni am început să mă gândesc cu ce o să mă îmbrac.  În seara dintre ani mă voi duce la o mega petrecere cu prieteni, într-un restaurant select. Așa că trebuie să arăt bine.

Zile întregi am cotrobăit prin șifonier, dar nu am găsit nimic pe plac. Îmi doream ceva deosebit, unic pentru o seară atât de specială. Magazinele le-am luat la rând, dar la fel, nu am găsit ceva care  să-mi placă cu adevărat.

Într-una din zilele trecute, m-am întâlnit cu o prietenă la un ceai. Și ea e invitată la acea petrecere. Văzând-o că este atât de liniștită în privința petrecerii, am întrebat-o cu ce se va îmbrăca de revelion pentru că eu una habar n-aveam.

Aceasta mi-a dezvăluit că și-a cumpărat deja o rochie frumoasă Moze lungă de seară de culoare verde cu broderie și paiete:

rochii de seara

Când mi-a arătat rochia, am rămas efectiv surprinsă de cât de frumoasă era.  I-am mărturisit că eu nu văzusem așa frumusețe de rochie nicăieri pe unde am căutat. Atunci această prietenă mi-a recomandat magazinul online Medelin fiindcă acolo găsesc rochii de seară superbe de diferite branduri.

Imediat ce am ajuns acasă am accesat acest magazin și am observat că are o gamă vastă de rochii de seara. Acestea sunt ținute clasice în culori vii și de o eleganță deosebită, aș putea spune chiar unice. Ironia vieții e că până în acel moment nu găsisem nimic pe gustul meu, iar acum îmi era greu să mă decid ce rochie să-mi aleg.

Toate mi se păreau extrem de frumoase. Într-un final a trebuit să mă opresc la o singură rochie, așa că mi-am ales această rochie Ana Radu de culoare vișinie pentru ocazie. Este o rochie care mi-a plăcut fiindcă este lungă tip sirenă cu volănașe cu un croi mulat, îmi va accentua silueta.  Cu alte cuvinte, mi-am zis că este perfectă pentru seara de revelion.

rochii de seară

Sunt sigură că într-o asemenea rochie mă voi simții elegantă, unică și voi atrage cele mai invidioase priviri. Este cea mai potrivită pentru clipele pe care le voi trăi în seara de revelion.

Prin urmare prietena mea a avut dreptate, magazinul Medelin este unul dintre cel mai bun. În afară de rochii de seara , am putut observa că se mai poate achiziționa haine de toate felurile atât pentru femei, bărbați cât și hăinuțe pentru copii. De asemenea se regăsește încălțăminte pentru femei și bărbați. La Medelin categoria cu accesorii este nelipsită, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Există și o categorie cu produse cosmetice de o foarte bună calitate.

Medelin este unul dintre magazine ce oferă posibilitatea de a ne cumpăra îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii  și cosmetice pentru întreaga familie. Pentru  mine care obișnuiesc să fac  cumpărături online, este un lucru îmbucurător faptul că pot să găsesc atâtea produse frumoase și de calitatea, într-un singur loc.

Sunt tare  fericită că prietena mea mi l-a recomandat. Și pot spune că am devenit clientă fidelă magazinului Medelin.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!