Promovare site si content marketing - noi tendinteTendintele de promovare site si content marketing se schimba permanent. Ce a fost in 2016 si ce ne astepta in 2017? Iata mai departe cateva tendinte pentru 2017.

Pentru a optimiza propriile rezultate este important sa fiti la curent cu noile evolutii si sa intelegeti ce genereaza cele mai bune rezultate pentru firma dumneavoastra. Iata cateva tendinte recente in ceea ce priveste marketingul de continut, tendinte care au un puternic impact asupra succesului unei firme. Doriti ca site-ul dumneavoastra sa creasca rapid in motoarele de cautare? Contactati seoagency.ro – agentie de promovare site.

Cu cat mai mult cu atat mai bine – dar continutul trebuie sa fie relevant

Consumul de continut continua sa creasca datorita volumului mare de oameni care cauta informatii si resurse pe internet. Din acest motiv, in 2017 se asteapta ca firmele sa-si intensifice in mod semnificativ productia de continut. Prin urmare, este esential ca acest continut pe care il produceti sa fie unul relevant pentru public. Firmele care nu au realizat inca importanta marketingului de continut se vor alatura acestei tendinte, cat de curand, toateaceste informatii le-am gasit pe seoagency.ro, un site unde gasim cele mai bune abonamente seo

Intr-un raport recent al Institutului de Marketing, 70% din marketerii retelei Business2Business au declarat ca intentioneaza ca in 2017 sa creasca productia de continut, iar 25% din marketeri isi propun sa mentina cel putin acelasi nivel de productie ca si pana acum.

Continutul trebuie sa aiba scop si intentie. Trebuie sa oferiti cititorului un rezultat potential pozitiv in raport cu ceea ce publicati. Publicarea de continut de dragul continutului nu este calea pe care trebuie sa o urmati pentru ca nu veti obtine rezultatele dorite. Statisticile arata ca este imperios necesar ca tot continutul pe care il publicati sa fie bine gandit.

Mai multa creativitate si continut interactiv

Pe masura ce internetul devine tot mai saturat de continut, trebuie sa va ganditi sa fiti cat mai creativ pentru a satisface asteptarile cititorilor si a motoarelor de cautare. Infograficele si pozele convingatoare atrag mai multa atentie decat un text simplu si sec. Elementele vizuale ajuta la imbunatatirea calitatii unui mesaj. Interactionati cu clientii dumneavoastra si creati sondaje, chestionare interactive. Folositi intrumente diverse prin care sa-i determinati pe cititorii dumneavoastra sa raspunda si sa interactioneze cu dumneavoastra. Integrati continut video atunci cand este cazul si oferiti demonstratii de produse sau marturii (review-uri) din partea celor care au achizitionat deja produsele pe care le comercializati.

Pentru sfaturi despre cum sa formulati continut relevant pentru site-ului dumneavoastra si promovare site contactati-ne la seoagency.ro

Salvează

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!