Puzzle clasic pentru copii
Înainte de toate aș vrea să vă spun Hristos a Înviat, tuturor ! Sper că ați avut un Paște liniștit.

În săptămâna mare, am căutat pe internet cadouri de iepuraș. La un moment dat am găsit un magazin online de unde se poate cumpăra puzzle clasic pentru copii. După părerea mea puzzle este cel mai potrivit cadou pentru un copil .

Prin urmare am ales să-i cumpăr nepoțelului meu, Dino Toys Puzzle – Era dinozaurilor. Gândindu-mă că astfel va avea o ocupație frumoasă în vacanta de Paste. Ar  descoperii lumea dinozaurilor cu acest puzzle de 100 de piese.

Călătoria în aceasta lume îi dezvoltă micuțului  imaginația, îndemânarea și abilitățile de asociere. Acest puzzle este recomandat pentru copiii cu vârsta între 5 și 8 ani. Nepotul meu are 5 ani, deci mi-am zis că e perfect pentru el. I l-am comandat imediat, livrarea a fost destul de rapidă.

De Paște când mi-a venit în vizită nepoțelul, i-am dat din partea iepurașului puzzle-ul.  A fost extrem de fericit când a văzut ce cadou a primit. Am început împreună să-l rezolvăm. În timp ce îl ajutam mi-am dat seama că pentru iubitorii de dinozauri este un puzzle minunat și nu numai.

Am observat că este realizat extraordinar de frumos. Puzzle-ul este din material de carton tare și gros. Se vede că a fost creat cu foarte multă atenție acordată micilor detalii. Cu toate că la prima vedere pare cam greu de rezolvat, mai ales pentru un pitic de 5 ani. Dar după ce l-am făcut o dată,  am descoperit elementele de legătură și ne-am îndrăgostit de acest puzzle clasic.

Așadar la Educlass găsești o mulțime de puzzle-uri ideale pentru copii. Special realizate  pentru dezvoltarea lor intelectuală.  Acest magazin online are o gamă variată de modele care este pe placul tuturor copiilor.

Educlass oferă puzzle-uri cu prințese, puzzle-uri cu mașinuțe, puzzle-uri cu Mickey Mouse, Alba Ca Zăpadă. În categoria puzzle  cu îndrăgitul desen  Sofia și Frozen. De asemenea există puzzle-uri cu alte personaje din filmele de animație și chiar cu dinozauri .

În vacanța de vară am de gând să îi mai cumpăr nepotului meu câteva puzzle-uri cu personajele lui preferate.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: