Sandale de ocazie pe gustul meu
Acum ceva vreme, am primit o invitație la un eveniment important din viața unei prietene.  Ca de obicei mi-am dat seama că nu mai aveam nicio pereche de sandale de ocazie. Cum nu-mi puteam să îmi dezamăgesc pe prietena să nu mă duc, am apelat de urgență la firma mea preferată.

Aceasta se numește KALAPOD și întotdeauna am găsit încălțămintea exact de care am nevoie. În plus produsele sunt de calitate bună și la un preț avantajos. Prin urmare acolo am găsit și de data asta sandale de ocazie pe gustul meu.

Unii spun că dragostea este un limbaj universal. Dar pentru magazinul online KALAPOD limba universala este încălțămintea modernă.

Kalapod este un brand distinct de oricare altul și a fost inspirat de cele mai noi tendințe promovate de comercianții de încălțăminte din Europa, diferențiindu-se printr-un concept denumit de ei astfel: „Facem comerț in favoarea intereselor clienților”.

Așadar KALAPOD reprezintă un brand complet nou pe piața de pantofi din România. Din câte am observat echipa acestuia își propune sa spargă tiparele cu care aproape ne-am obișnuit. Fie că ne gândim să cumpărăm un pantof de ocazie, fie dorim un pantof cu care sa mergem zi de zi, sau vrem o pereche de pantofi sport, KALAPOD are o soluție pentru noi.

Îmi place faptul că întregul stil al brandului KALAPOD se bazează pe nevoia clientului. Aceștia au ca reguli prioritare preturi fără concurenta, stocuri noi săptămânal. Nu mai spun de culori incitante si prietenoase, modele europene. Au ca  rezultat un raport bun calitate/preț pentru fiecare produs – alcătuind beneficii unice adresate direct clienților săi

Colecțiile KALAPOD sunt de: pantofi, ghete, cizme, balerini, sandale, mocasini, pantofi sport, botine, saboți, șlapi, sneakers. Puse la dispoziție pentru damă, bărbați și chiar pentru copii. Cu alte cuvinte ele sunt destinate să ne reprezinte cu fiecare ocazie când le purtăm.

Sandalele mi s-au livrat rapid și am putut să particip la evenimentul dragei mele prietene. Am rămas surprinsă că aproape toate invitatele mi-au admirat sandalele. Se pare că am făcut o alegere bună.

Dar recunosc că m-au ajutat oarecum și sfaturile din articolul Încălțămintea perfectă pentru zilele de vară.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!