Apartament 2 camere de la Nusco Citta
 Într-un articol precedent v-am povestit despre prietenii mei care și-au realizat visul de a avea locuința lor. Ei au profitat de ofertă specială pentru apartament 2 camere de la Nusco Citta.  Mi-au spus că le-au plăcut acel apartament pentru că e  destul de spațios. În plus prețul nu a fost atât de costisitor pe cât se așteptau.

Apartamentul acesta se află  într-un  complex rezidențial nou din București. Complexul este realizat de firma Nusco Città. Situat într -o zonă în plină dezvoltare, bine conectată la oraș, Città Residential Park este un complex rezidențial nou

El este format din 4 blocuri cu 380 de apartamente de 2 și 3 camere ce au suprafețe construite cuprinse între 70 și 92 mp. Ansamblul rezidențial se va dezvolta în două etape, pe o suprafață de aproximativ 2 hectare. Va cuprinde 4 clădiri cu subsol, parter și 11 etaje.

Cu alte cuvinte este construit după cele mai înalte standarde de calitate și de siguranță, cu soluții moderne pentru eficientizarea costurilor de întreținere.

Prieteniilor mei le-au plăcut și pentru că Città Residential Park beneficiază de spații verzi comune, locuri de joacă pentru cei mici. În concluzie când vor avea copii, o să aibă unde să-i scoată la aer. De asemenea are spațiu comercial și locuri de parcare. Toate, în incinta securizată și monitorizată a complexului.

Chiar de la prima vizită ei au descoperit o atmosferă plăcută din orice apartament cu 2 camere.

Acolo sunt mai multe tipuri de apartamente diferite prin compartimentare și poziționare. Ele așteaptă clienții, cu dotări moderne care le vor permite să aleagă un design interior așa cum visează.

Aceștia mi-au mai dezvăluit că în fiecare apartament cu 2 camere au găsit câte o baie complet utilată și o bucătărie închisă. Clienții au posibilitatea de a vedea cum lumina naturală pătrunde din abundență în apartamentul ce poate deveni noua lor casă.

Sinceră să fie mă bucur foarte mult că au găsit apartamentul perfect pentru o familie. Dintotdeauna am fost de părere că  e bine să ai proprietăți sau măcar una. Adică un loc al tău, unde să te simți cel mai confortabil și să nu te deranjeze nimeni.

 

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: