VforVerde cosmetice bio

Se pare că primăvara își face simțită apariția, zilele devin din ce în ce mai însorite și mai calde totodată. Ies primele frunze pe crengile parcă mult prea goale a copacilor. Apar la iveală vietăți de tot felul, ia naștere iarba cea proaspăta și înfloresc flori de toate culorile.

Natura se trezește din somn ,la fel și animalele sălbatice. Păsărelele se întorc din țările calde ca să ne încânte din nou cu cântecele lor minunate .De sub petele mici de zăpadă își scot capul plăpânzii ghiocei ,iar apoi pe rând alte flori foarte frumoase . Prin urmare eu sunt părere că anotimpul de primăvara este unul minunat.

Cu trei zile în urmă i-am povestit Dianei care e o prietenă bună de a mea, că nu mai sunt așa mulțumită de produsele cosmetice pe care le folosesc pentru îngrijirea pielii, chiar dacă de a lungul anilor am încercat tot felul de game de produse care aveau ca ingrediente diverse vitamine și erau foarte frumos parfumate. Am folosit mărci de cosmetice mai puțin cunoscute cât și foarte cunoscute, dar acestea nu am simțit că îmi hidratează pe deplin pielea mea care in general este foarte uscată, .

Această prietenă mi-a sugerat că ar fi cazul să încerc de la VforVerde cosmetice bio, atunci mi-am dat seama că pe astea chiar nu le-am încercat și nici nu m-am documentat niciodată despre astfel de produse. Așadar Diana mi-a explicat că acestea au în compoziția lor ingrediente 100% naturale provenind din plante ce sunt crescute în culturi bio, așa că nu se vor găsi în ele nici pesticide și nici alte substanțe chimice care ne pot dăuna sănătății.

Și mi-a mărturisit că ea folosește untul de cocos virgin, acesta este bogat in acizi grași saturați, din care majoritatea o dețin trigliceridele cu catena medie: acidul lăuric (aproximativ 50% din totalul acizilor), urmat de acidul capric, acidul caprilic, acidul miristic și acidul palmitic, vitamina E și vitamina K, dar și minerale precum fierul

Cu ocazia asta am mai aflat de la prietena mea că untul de cocos virgin are proprietăți hidratante excelente si este potrivit pentru toate tipurile de piele. Mai ales ajută pielea uscată, cojită și o face netedă și strălucitoare. Are proprietăți antioxidante care previn degenerarea pielii. Aceasta întârzie procesul de îmbătrânire al pielii și alte probleme conexe, cum ar fi ridurile și lăsarea pielii. Poate trata probleme ale pielii, precum eczema, psoriazis, dermatite, etc.

Datorită acestor beneficii, este folosit in săpunuri, loțiuni, creme, și alte produse de îngrijire a pielii.

Untul de cocos virgin conține un număr impresionant de proteine esențiale care ajută la creșterea unui păr sănătos. Acționează ca un balsam, hrănind părul mat, deteriorat. Protejează părul de efectele radiațiilor ultraviolete și ajută la menținerea unui ten strălucitor. Masarea scalpului cu unt de cocos, ajută la eliminarea mătreței. Untul de cocos virgin este o sursa importantă de acid lauric cu proprietăți antifungic, antiviral și antibacterial, protejând împotrivă diferitelor forme de infecții.

După atâtea informații primite de la prietena mea, nu am mai stat pe gânduri și am comandat imediat untul de cocos virgin. În acest moment pot spune că în sfârșit sunt super mulțumită de cât de netedă și strălucitoare este pielea mea.

Pentru a fi la curent cu informațiile celor de la V for Verde, vă recomand această pagină de Facebook .

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!