Cum să conduc în siguranță pe timp de iarnă

Un aparat geometrie roti 3D  este recomandat în orice service, deoarece un stand geometrie directie roti 3D rezolvă în cele mai bune condiții problemele legate de geometria roților. Dacă apar probleme în privința direcției mașinii, în mod categoric mașina ta este un pericol în trafic. Repară această problemă cât mai urgent și apelează la un service auto care să aibă un astfel de aparat.

Dacă deții un service auto și vrei să iți achiziționezi un astfel de aparat, intră pe Stand-geometrie-directie.ro. Acest magazin online iți oferă produse de calitate din domeniul echipamentelor auto. Intră pe site pentru detalii și pentru a vedea ce produse ai disponibile.

Așa cum spuneam mai sus, problemele la direcția mașinii reprezintă un pericol pentru trafic. Trebuie să eviți orice pericol care ar putea dăuna traficului, deoarece astfel iți pui și tu viața în pericol.

Și, dacă tot e iarnă, vreau să iți dau câteva sfaturi care ți-ar putea fi utile pe timp de iarnă, dacă ești șofer:

  • Păstrează o distanță corespunzătoare în trafic, deoarece în timpul iernii se frânează mult mai greu și mașina alunecă exact când nu te aștepți.
  • Ține mereu farurile aprinse, deoarece vizibilitatea pe timpul iernii este redusă din cauza ninsorii, a viscolului și a ceții.
  • Mergi cu viteza redusă, deoarece neadaptarea vitezei la condițiile de drum reprezintă una din cauzele des întâlnite când vine vorba de producerea accidentelor rutiere pe timp de iarnă.
  • Nu circula cu anvelope necorespunzătoare. Anvelopele de iarnă sunt realizate astfel încât să asigure un grad de siguranța sporit. Evită să circuli pe timp de iarnă cu anvelope de vară sau cu anvelope prea uzate.

Acestea sunt câteva sfaturi care mi-au venit mie în minte. Dacă mai ai și altele, lasă-le într-un comentariu și cuiva îi vor fi cu siguranța utile.

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!