Cabina Foto

 

Pe 1 iunie am avut parte de o zi minunată și asta datorită prietenei mele care m-a invitat să particip la botezul fetiței ei.  Am primit invitația de la ea cu multe luni în urmă și mi-a mărturisit că își dorește foarte mult să-i fiu alături la acest mare eveniment din viața ei. Așa că nu am lipsit.

Petrecerea de după botez s-a ținut într-un restaurant select, decorat în alb și roz. Totul arăta superb. Mai ales că în interiorul restaurantului exista o Cabina Foto în care toți invitații ne-am amuzat copios făcând tot felul de poze serioase cât și în poziții caraghioase.

Prietena mea mi-a dezvăluit că se cam săturase să tot caute prin fotografii și să-i vadă pe toți cum se forțează să zâmbească . Știa de ceva vreme o firmă ce oferă Cabina Foto închiriat și s-a gândit că o astfel de cabină ar fi numai bună pentru acest eveniment.
Plus de asta aflase de la o cunoștință de lucrurile pentru care cabinele foto sunt unice:

Felul în care arată

Dimensiunile

Performanța

Distracția

Ușurința

I se spusese că cei de la Cabina Foto, sunt pasionați de munca pe care o depun împreună pentru a readuce nostalgia față de cabinele foto tradiționale îmbinate cu tehnologia de ultimă generație.

Iar succesul firmei acestora  se datorează celor trei piloni pe care îi au pe post de motto design-ul și performanța cabinelor lor foto, calitatea excepțională a fotografiilor și serviciul lor neegalat de relații cu clienții.

Acești piloni reprezintă filosofia companiei lor și  cele 3 mari standarde care îi deosebesc de celelalte firme și care le-au adus succesul răsunător.

Toate aceste lucruri îi s-au dovedit prietenei mele și nu regretă absolut deloc că a optat să închirieze cabină foto la botezul fetiței sale. Ba chiar e fericită fiindcă este pentru prima dată când îi place foarte mult cum au ieșit pozele.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!