Am descoperit plăcerea de a bea ceai de plante
M-am gândit să vă povestesc, cum am descoperit plăcerea de a bea  ceai de plante. De luni bune, m-am obișnuit să savurezi câte o cană de ceai de plante în fiecare zi. Atunci când se mai întâmplă să nu am timp să îmi fac un ceai, simt că îmi lipsește ceva.

Vinovată de acest lucru este prietena mea, Adina. Într-o zi m-a invitat la ea acasă și m-a servit cu o cană de ceai. Trebuie să recunosc că înainte nu prea îmi plăceau ceaiurile. Dar din politețe de a nu-mi refuza prietena, am acceptat să bem un ceai împreună.

După ce am luat o gură din el, pot să spun că mi-a plăcut la nebunie. Avea o delicioasă aromă pe care nu am mai simțit-o până atunci.  Am întrebat-o, curioasă pe prietena mea, ce fel de ceai este acela.

Mi-as spus că se numește Long Life și este unul dintre ceaiurile ei  preferate, el conține trei plante foarte bune.

Acestea sunt:

Rooibosul verde care este bogat în antioxidanți si are efecte de combatere a oboselii, nervozității, alegrilor, insomniei și depresiei. Echinacea purpurie care este un bun stimulent imunitar, poate fi folosită cu succes în tratarea răcelilor caracteristice sezonului rece si a infecțiilor respiratorii. Mușețelul îmbunătățește secreția sucurilor gastrice, creste apetitul, iar atunci când este consumat înainte de culcare are un efect calmant.

Adina mi-a mărturisit că la ea în casă se consumă numai ceaiuri de la Arta Ceaiului. Aceste ceaiuri pe lângă faptul că sunt foarte aromate, sunt benefice pentru sănătatea noastră. Cu alte cuvinte m-a informat unde pot găsi o varietate mare de ceaiuri de plante.

Apoi prietena mea mi-a explicat că eficiența plantelor medicinale a fost dovedită de mii de ani, ele aducând numeroase beneficii pentru sănătate.

Așa am aflat că ceaiurile de plante ne ajută să slăbim, să ne odihnim mai bine noaptea sau să ne detoxifiiem. Iar dacă avem nevoie de mai multă energie bem ceaiuri de plante de la Arta Ceaiului. În plus acestea sunt la prețuri foarte accesibil.

Și uite așa am început să beau ceaiuri de plante benefice pentru sănătate și cu arome delicioase.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: