Aparat pentru încălzirea parafinei

Acum ceva timp prietenele mele care frecventează saloanele de înfrumusețare, mi-au vorbit despre tratamentul cu Parafină.  Eu știam că această substanță este utilizată în tratamentele fizioterapiei pentru recuperare și ameliorarea durerilor provocate de entorse sau rupturi de ligamente.

Însă habar n-aveam că există și tratament cu  parafină pentru înfrumusețare și îngrijirea  pielii. Acesta se pregătește ușor și este des folosit   pentru mâini și picioare.  Tratamentul cu parafină ajută extraordinar de mult la hidratarea pielii chiar și în cele mai profunde țesuturi.

De asemenea îmbunătățește fluxul sanguin, stratul de parafină care acționează în profunzime  previne  îmbătrânirea. Mi-a plăcut ce am auzit de la  prietenele mele și le-am mărturisit că sunt tentantă să apelez și eu la un astfel de tratament. Numai că nu știam când voi reuși să mă duc la un salon de înfrumusețare.

Ele mi-au spus să nu-mi fac griji pentru că acest tratament îl pot face și singură acasă. Am nevoie doar de ustensile necesare. Prin urmare acestea mi-au recomandat să accesez magazinul virtual Trendis și să aleg un aparat parafina  .

Cu ajutorul acestui aparat, se poate încălzi parafina- necesară în tratamentele pentru îngrijirea mâinilor și picioarelor.

Temperatura necesară pentru încălzire este de 55-65C. După ce este încălzită și aplicată pe zonele problematice, parafina va începe să acționeze. Aceasta va reda aspectul sănătos al pielii.

Așadar am intrat imediat pe site-ul Trendis și mi-am cumpărat cel mai bun aparat pentru încălzirea parafinei. Tot de acolo mi-am achiziționat și parafina cu esența de trandafir este produsul care îmi tratează pielea, lăsând-o catifelată si cu un aspect sănătos.

Cu alte cuvinte prietenele mele m-au scutit de a merge la un salon de înfrumusețare. Am parte de cel mai benefic tratament cu parafină, acasă și la orice oră.

Dacă ai grijă de sănătatea pieli, atunci ai nevoie de acest tratament cu parafină, pentru rezultate rapide!

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!