Clinica veterinară Petline

Acest articol m-am gândit să-l scriu în mod deosebit pentru cei ce au pentru prima dată un câine sau o pisică în îngrijire și se confruntă cu anumite probleme pe care nu știu cum să le rezolve.

Așa cum i s-a întâmplat unei verișoarei la care am  avut plăcerea să stau trei zile, în urmă cu o săptămână. Ea locuiește în Sibiu și foarte rar avem ocazia să ne vizităm. M-am bucurat mult că în sfârșit îi pot onora invitația de a-mi petrece o minivacanță la aceasta.

Într-o zi din acele zile de vizită, mă trezesc că verișoara mea se întoarce de la serviciu și intră pe ușă cu un cățel în brațe. Știind că ea n-avut niciodată animale în casă, am rămas puțin șocată s-o văd cu acel cățeluș.  Aceasta mi-a explicat că pe drumul spre locuință, l-a găsit rănit și zăcând pe trotuar. Văzându-l în asemenea hal nu a lăsat-o inima să treacă nepăsătoare, așa că l-a luat cu ea.

Când l-am privit mai bine, am observat că părea neîngrijit și avea o rană urâtă la un picior. Dar cu toate astea era  un cățel foarte drăgălaș. I-am spus verișoarei că trebuie să-l vadă un veterinar. Am intrat pe internet și am găsit clinica veterinara Sibiu, la care ne-am dus fără să mai stăm pe gânduri cu cățelușul nostru.

Acolo acesta după ce a fost consultat, doctorul veterinar ne-a informat de ce fel de afecțiune suferă micul cățel și ne-a recomandat cel mai bun tratament. Am aflat că dacă este nevoie putem apela și la analizele de laborator cu rezultat imediat.d Clinica veterinară Petline in Sibiu, mi-a lăsat o impresie foarte bună.

Când ne-am întors acasă i-am administrat tratamentul recomandat de doctorul veterinar. Acum cățelușul e sănătos, s-a făcut și mai frumos. Verișoara mea a prins drag de acest cățel și a decis să-l păstreze în locuința ei.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!